Miután A galaxis őrzői 3. meghódította a kasszákat, James Gunn most már a következő nagy projektje, a várva várt Superman: Örökség felé fordíthatja figyelmét.

A meghallgatás jelenleg is zajlik, és sokan küldték be a felvételeket, hogy szerencsét próbáljanak. A három főszerep - Clark Kent, Lois Lane és Lex Luthor - betöltésére várnak, és néhány név már kezd kiderülni...

A Deadline szerint Nicholas Hoult (galériánkban), David Corenswet, Jacob Elordi és Andrew Richardson is a végső esélyesek között van Superman szerepére.

Lois Lane szerepére Emma Mackey, Rachel Brosnahan, Phoebe Dynevor és Samara Weaving pályázott. A végső tesztet május 4-én adták le, és James Gunn terve most az lenne, hogy minden egyes videokazettát megnézzen. Bár végleges döntés nem várható egyhamar, a következő hónapokban kiderülhet, hogy kik kapják meg ezeket az áhított szerepeket.

Ami Superman ősellenségét, Lex Luthort illeti, egyelőre úgy tűnik, nem kering egy név sem. Az a hír járja azonban, hogy James Gunn konzultált néhány színésszel, akikkel korábban már dolgozott együtt. Emellett egyes források meghallgatásokról beszélnek egy "Apex" nevű szerepre.

Emlékeztetőül: Apex Lex Luthor egy olyan változata, amely rendelkezik az erővel, ami által képes Superman ellen kiállni, és egy potenciális multiverzum létrehozását jelentené, ahol Apex Lex kapcsolatban állna más Luthorokkal különböző dimenziókból...

A FORGATÁS IDŐPONTJA KIDERÜLT

A film hivatalos szinopszisa szerint a Superman Superman azon törekvésére fog összpontosítani, hogy egyensúlyba hozza kriptoni örökségét és emberi neveltetését a Smallville-i Clark Kentként. A film jelenleg az előkészületi szakaszban van, a forgatás 2024 januárjában kezdődik, a tervezett megjelenési dátum pedig 2025 júliusa körül lesz.

A DC-univerzum első fázisa, amelyet "Első fejezet: Istenek és szörnyek" néven emlegetnek, számos film és sorozat segítségével fog feltárulni. A bejelentett projektek között három játékfilm is szerepel: a Batman és Robin köré épülő The Brave and the Bold, a Supergirl: Woman of Tomorrow, amelyben Superman unokatestvére szerepel, valamint egy Mocsárlény-film. Mindegyik várhatóan 2026 körül kerül a mozikba.