Kiderült, ki lesz az új Terminator főszereplőjeA kép forrása: https://screenrant.com/terminator-6-gabriel-luna/

Idén májusban kezdik el forgati a Terminator: Sötét végzet-ot James Cameron bábáskodásával és Tim Miller rendezésében. A nem túl sikeres Terminátor: Genisys című 2015-ös epizód után a franchise óvatosabban áll neki a filmnek, és visszatér a jó öreg gyökerekhez.

Vagyis: vegyük a jól bevált alapanyagot, amelyben egy masszív, jövőből érkező gyilkológép egy törékeny, ám a bőrét közel sem olcsón adó hölgyet üldöz – ez lesz ugyanis a következő Terminator-film alapsztorija. Az új film figyelmen kívül hagy majd minden történetszálat, amely a Terminátor 2. - Az ítélet napja után született, és egy új vonalon indítja el. A történet New Mexikóban játszódik majd, ahol Dani Ramos, egy fiatal nő arra lesz figyelmes, hogy egy mesterséges bérgyilkos van a nyomában.

Cameron épp rendkívül elfoglalt azzal, hogy megtalálja a Ramost alakító tökéletes színésznőt, akinek nem egyéb lenne a dolga, mint felnőni Linda Hamilton szintjére – aki amúgy Arnold Schwarzeneggerrel egyetemben szintén felbukkan majd a filmben, így képezve történetbeli hidat az eredeti és a rebootolt film között.

A Terminator címszerepét Gabriel Luna kapta, akit eddig a A SHIELD ügynökeiből ismerhettünk, de felbukkant a A törvény nevében-ben is. Érdekes lesz majd megfigyelni, hogyan alakul majd Luna gyilkológépe: hiszen az eredeti film forgatásakor Schwarzeneggernek nem volt még annyi színészi tapasztalata, mint Lunának, és így egy meglehetősen merev és sokszor inkább gépre hajazó, kifejezéstelenül gátlástalan Terminatort kaptunk tőle. Elképzelhető, hogy Luna egy sokkal árnyaltabb, és sokkal kevésbé mesterséges robotot kanyarít majd a szerepből.

A hamarosan forgó filmben feltűnik majd Natalia Reyes és Diego Boneta is - és számíthatunk rá, hogy többé-kevésbé az eredeti Terminátor - A halálosztó aktualizált változatát kapjuk majd.