80 Deadpool  (2016)

Alighanem elérkezett az az idő, amire a legtöbb rajongó már egy ideje már várt. Legalábbis hatalmas kérdés övezte, hogy Deadpool mikor is tűnik fel végre az MCU-ban.

Amióta ugyanis a Disney tulajdonába került a Fox stúdió, ezzel együtt pedig Deadpool további megfilmesítési jogai, már csak az az volt a kérdés, hogy a Marvelnél miként is építik be a saját filmes univerzumukba a számtalan szuperhőst.

Ne is térjük el viszont a tárgytól, hiszen a We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint az MCU következő fázisában érkező Doctor Strange az őrület multiverzumában már valóban felbukkanhat sokak a nagydumás Deadpool. Az információ ráadásul ugyanabból a forrásból érkezett, amely korábban beharangozta, hogy a stúdiónál a Ms. Marvel sorozat előkészületein dolgoznak.

Bár az új Doctor Strange hivatalos szinopszisa és teljes szereposztása természetesen egyelőre még nem ismert, így az is kérdéses, miként hozzák majd be a történetbe Deadpool karakterét, mindenesetre az már egy ideje valóban nem titok, hogy a Marvelnél valami újabb hatalmas dobásra készülnek a multiverzum elkészítésével.

Különös módon Deadpoolt alakító Ryan Reynolds épp a napokban árulta el egy friss interjú során, hogy karrierjében legújabb kedvence a Free Guy, így a mutáns zsoldos a második helyre szorult e téren.

Mindenestre a belinkeltük nektek az első rész előzetesét, így ha még nem láttátok, talán könnyebb is lesz majd eldönteni, érdemes-e számotokra továbbra is követni az utóbbi évek legnagyobb sikerét magáénak tudható szuperhős franchise alakulását.