Kivágták a Venomból Tom Hardy kedvenc jeleneteit

Nagy produkcióknál gyakran megesik, hogy sokkal több leforgatott anyag készül el, mint amennyi a végleges filmbe bekerül, hiszen sokszor a munka során alakul ki a film végleges iránya.

Ezt történt a Venommal is: a stúdió végül úgy döntött, hogy az anyagi siker érdekében nem a korhatáros verzió irányába mennek, hanem egy kicsit puhítanak az anyagon, bár sokan bíztak benne, hogy a készítők nem fognak finomkodni. Ahogy Tom Hardy is, míg a rendező Ruben Fleischer inkább az óvatosabb utat választotta.

Hardy nemrég interjút adott a másik főszereplő,  Riz Ahmed társaságában, amiben lehangzott a kérdés, hogy melyik volt a kedvenc jelenete? A színész, aki az űrből érkezett szimbióta által megszállt Eddie Brockot játssza, azt válaszolta, hogy azok a jelenetek voltak a kedvencei, amik nem kerültek bele a filmbe. A színész elmondása szerint a vágóasztalon nagyjából 30-40 percnyi olyan anyag vérzett el, amit ő nagyon élvezett eljátszani, de sajnos nem fértek bele a filmbe. Ezek között volt fekete humor, őrült bábjáték… amivel kapcsolatban nem igazán derült ki, hogy a színész mire gondolt, de igen érdekes kérdéseket vetett fel.

Egyáltalán: hogyan került a Venomba bábozás? Mennyire volt fekete az a fekete humor, ami nem ment át a PG-13-as szűrőn? Vajon az alkotók csak rápróbáltak, hogy milyen lenne a film, ha nem kötné a kezüket a korhatáros szabályozás, vagy tényleg felmerült a készítés folyamán, hogy mégis egy igazi felnőtt filmet készítenek?

Ezekre a kérdésekre valószínűleg nem most fogjuk megkapni majd a választ, de remélhetjük, hogy a film adathordozós megjelenését feldúsítják ezekkel a kimaradt, kivágott, fel nem használt jelenetekkel.