Látni akarjuk: Robert Downey Jr. az Oldboy rendezőjének új sorozatának főszerepében!

Az MCU-ból való távozása óta a rajongók szinte egy emberként várják, miként is folytatja a jövőben filmes karrierjét Robert Downey Jr.

A tavalyi évben mozikba került Dolittle enyhén szólva is keserű szájízt hagyott maga után, valószínűleg senki sem így képzelte el a folytatást, és bár egy ideje már tudható, hogy elkészül a Sherlock Holmes 3, a projekt kapcsán többé-kevésbé már borítékolható, hogy milyen teljesítményt is várhatunk Downey Jr-tól.

A Deadline magazin legfrissebb értesülései szerint az HBO berendelt egy új sorozatot a A24-től, amely Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas The Sympathizer című regénye alapján készülne, és amelynek rendezői székét várhatóan az Oldboy kapcsán ismertté vált Park Chan-wook foglalhat majd el.

A The Symphatizer a vietnámi háború utolsó pokoli napjait tárja fel egy francia-vietnámi származású kép szemszögéből. Bár egyelőre nem tisztázott, a projekt kapcsán Robert Downey Jr. neve is felmerült, aki a híresztelések szerint több mellékszerepben is feltűnnek a történetben.

A HBO és az A24 korábban a nagysikerű Eufória sorozatot készítette együtt, az új közös produkció előkészületei pedig várhatóan a közeljövőben veszik kezdetüket.