Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Dolittle (2020)

Dolittle
Filmadatlap
 
33
Szereplők
20
Vélemények
30
Képek
5
Videók

Galéria (30)

Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Michael Sheen
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Jessie Buckley
Robert Downey Jr.
Michael Sheen
Robert Downey Jr.
Antonio Banderas
Harry Collett
Robert Downey Jr.
Carmel Laniado
Harry Collett
Robert Downey Jr.
Antonio Banderas

Videók (5)

 
Dinácska   2022. 03. 10.

legújabb vélemény

2

Látványosan hiányzott a varázs, a kalandfilmes pergő cselekmény, amivel csak sodródik a néző mindenféle ellenérzés nélkül. A körítés is meglepően közepesre jött össze, a darabos CGI nem engedte elhitetni a szememmel egy másodpercig sem, hogy igazi él... több»

 
Artemisia   2020. 10. 18.

3
Igénytelen remake

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Dolittle remake Robert Downy Jr.-ral. A történet – szemben az eddigi legnépszerűbbnek számító, Eddie Murphy-féle remake-kel – most a viktoriánus korban játszódik, Dr.Dolittle-t pedig világtól elvonultan élő remeteként ábrázolja. A feleségét gyászo... teljes kritika»

 
Shelby07   2020. 03. 26.

1

Robert Downey Jr. megunhatatlan. Szerintem akármilyen unalmas és rossz filmben játszana, akkor is imádnám. Bár nem a megszokott Dolittle film és egy kicsit talán gagyibb volt, de összességében tetszett és izgalmas kis történet volt.

 
indingo   2020. 08. 20.

1

Jó kis családi film, a gyerekek élvezik a sok állatot. Látványban jó és nem csak az állatok miatt. Az utazások feldobják a filmet, de a története gyenge lábakon áll. A botsáskát imádtam.

 
Yosihiro   2020. 05. 22.

0
Dolittle

Sokkal sokkal többet vártam... Ezzel már mindent le is írtam erről a filmről. Igazából úgy gondoltam, hogy egy remek kalandfilm lesz, és egy jó produkciót fogok látni. Hát nem, a történet annyira lehúzta az összhatást, hogy egy közepesen jó produkció... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2020. 01. 20.

0

Vannak benne aranyos jelenetek, egyszer meg lehet nézni, de semmi több.

 
HannaK   2020. 09. 26.

1

Aki az állatokkal beszél az csak Dolittle lehet. Én nem erre a vonalra vittem volna a történetet, hanem egy teljesen független filmet csináltam volna.

A film összbevétele 205 189 285 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 204 869 587 forintot termelt. A hazai mozik összesen 131 668 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A 2014-es A bíró óta ez Robert Downey Jr. első olyan filmje, melyben nem a Marvel szuperhősét, Vasembert alakítja.

(hp)
 

A film szereplőgárdájában 5 Oscar-díjas (Rami Malek, Jim Broadbent, Emma Thompson, Octavia Spencer és Marion Cotillard) és 3 Oscar-jelölt (Robert Downey Jr., Ralph Fiennes és Kumail Nanjiani) színész is helyet kapott.

(hp)
 

A megfilmesítési jogokért hatalmas harcot vívott a Universal, a Sony és a 20th Century Fox, de a licitháborút végül nem a Dr. Dolittle franchise három korábbi filmje mögött is álló Fox, hanem a Universal nyerte meg.

(hp)
 

A Marvel filmek után ismét együtt állt a kamerák elé a film forgatásán Robert Downey Jr. (Vasember) és Tom Holland (Pókember). A Dolittle a két színész ötödik közös munkája.

(hp)
 

A Dolittle a Universal negyedik élőszereplős/CGI hibrid filmje. A korábbiak: Casper (1995), Rocky és Bakacsin kalandjai (2000), Hopp (2011).

(hp)
 
A korábban a Sziriána és az Arany című drámákkal villogó Stephen Gaghan rendezőnek láthatóan semmi érzéke nincs a családi szórakoztatáshoz, és ezt a Universal stúdió kénytelen volt a saját kárán megtanulni. több»