Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
19
Képek
5
Videók
Dolittle
 
HETEDIK   2020. 01. 20.

A cuki állatok miatt 2 csillag, akik lazán lealázták Vasembert. Nagyon nem passzolt hozzá a szerep, a kînos erőlködés pedig kézzel fogható. Eddie Murphy sokkal jobban hozta a karaktert.

 
rissa   2020. 01. 13.

Elhiszem, hogy Tony Stark után ez most ismét egy buktató lehetett volna Robert Downey Jr. számára, hiszen a színész évek óta ugyanazt a figurát hozta, bele is kényelmesedhetett volna akár a szerepbe. De szerencsére nem ez történt, ha bárki megfeledkezett volna róla, hogy Downey Jr. valójában mennyire remek színész, most a Dolittle-vel ezt bizonyítja újra. Nagyon jó hangualtú film, remek karakterekkel és igazán jópofa humorral megpakolva.


 
vertigo   2020. 01. 11.

Talán pont a látványvilág volt az, ami egy kicsit idegen volt számomra ebben a filmben. Nem, nem a CGI zavart, hiszen az igazán valósághű és részletes. Sokkalta inkább éreztem egy icipicit giccsesnek, de ez egyáltalán nem vett el abból az élményből, amit a Dolittle adott. Most egy darabig biztos nem szeretném újra megnézni, de kétségtelen, hogy ez az a film, amit bármikor elő lehet majd venni egy közös családi matinéhoz.

 
skyman   2020. 01. 10.

Szórakoztató, látványos családi mozi. Jókora hájp volt körülötte, ahhoz képest nem tűnt elképesztő jónak, de a 10-12 éves korosztálynak, na meg a kalandos lelkű örök gyerekeknek bizonyára nem okoz csalódást.

 
Buffy   2020. 01. 09.

Nagyon vártam már a filmet, és azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy végre olyan adaptáció készült, aminek értelme is van. Minden tekintetben lekörözi az Eddie Murphy-féle Dolittlee filmeket. A látványba apait-anyait beleadtak, Robert Downey Jr. pedig egyszerűen szenzációs, pedig vele kapcsolatban voltak kételyeim, hasonló szerepben nem korábban nem igazán láthattuk.

Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
 
A korábban a Sziriána és az Arany című drámákkal villogó Stephen Gaghan rendezőnek láthatóan semmi érzéke nincs a családi szórakoztatáshoz, és ezt a Universal stúdió kénytelen volt a saját kárán megtanulni. több»
 
Dolittle kritika több»
 
Összeségében a Dolittle egy rossz film, de nem az a fajta, mint a Macskák, ami minden percében öngyilkosságba hajszolja a közönségét, hanem az abszolút rezignált, lelketlen szutyok, ami nem is érdemel több szót. több»

A film 61 784 705 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 39 182 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A 2014-es A bíró óta ez Robert Downey Jr. első olyan filmje, melyben nem a Marvel szuperhősét, Vasembert alakítja.

(hp)
 

A film szereplőgárdájában 5 Oscar-díjas (Rami Malek, Jim Broadbent, Emma Thompson, Octavia Spencer és Marion Cotillard) és 3 Oscar-jelölt (Robert Downey Jr., Ralph Fiennes és Kumail Nanjiani) színész is helyet kapott.

(hp)
 

A megfilmesítési jogokért hatalmas harcot vívott a Universal, a Sony és a 20th Century Fox, de a licitháborút végül nem a Dr. Dolittle franchise három korábbi filmje mögött is álló Fox, hanem a Universal nyerte meg.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.