Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
77
Filmadatlap
 
33
Szereplők
11
Vélemények
30
Képek
7
Videók
Dolittle
 
Shelby07   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Robert Downey Jr. megunhatatlan. Szerintem akármilyen unalmas és rossz filmben játszana, akkor is imádnám. Bár nem a megszokott Dolittle film és egy kicsit talán gagyibb volt, de összességében tetszett és izgalmas kis történet volt.

 
HETEDIK   2020. 01. 20.

Vannak benne aranyos jelenetek, egyszer meg lehet nézni, de semmi több.


 
Spidey   2020. 02. 01.

Robert Downey Jr. az egyik kedvenc és szerintem az egyik legjobb színész az utóbbi években így nem hagyhattam ki ezt a filmjét sem. Nagyon más mint amikben eddig szerepelt de még ez abohókás karakter is nagyon jól állt neki. Izgalmas kaland főleg gyermeki szemmel.

 
Szilárd Lakatos   2020. 02. 08.

jó szinkron

sziasztok délutáni filmnek nagyon jó és ennyi.Inkább a történetröl irok .Elég silány a filmre sikeredett. Föszereplő beszél az állatok nyelvén Anglia hires állatorvosa lesz .De késöbb eltünik felesége és magába zárkozik.És feltünik egy remény egy fiu segédje lessz késöbb ...Váratlan fordulat az Anglia királynö megbetegszik misztikus szigeten a megmentö elenszer.Fokozodik mi történik a filmbe ....Nézzétek meg tudjátok...1 történet 7** a filmet lekel huznom 5*** csillag

 
Zitavon   2020. 02. 14.

Szórakoztató, és látványos, amerikai(as) családi filmre sikerült a legújabb Dr Dolittle. Részemről erős négyes. Aranyosak voltak az állatkarekterek, és már már furcsállottam, hogy semmi gusztustalanság nem történik benne, ami sajnos a mostani amerikai filmekben nagyon menő, és szerintem sajnálatos. Azért a sárkányos jelenetben csak besikerült egy, mondjuk én nem hiányoltam volna belőle, mert szerintem ez nem volt egy akkora nagy poén. Robert Downey Jr. nem okozott csalódást, nagyon jól hozta a karaktert, és nagyon klassz, hogy ebben a filmben nem faraktak belőle a fizikai erejével mindenkit legyőző szuperhőst (annak ellenére írom, hogy kedvelem a Vasembert) Szuper, hogy végül nem akciófilm adaptáció lett, mint a 80 nap alatt a föld körül. Nekem egy kicsit túl lőttek a maszkosok azon a megjelenítésen, ahogy a film elején ábrázolták Dolittlet. (Túl sok volt) Különben klassz, élvezhető film lett.

Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Michael Sheen
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr.
Jessie Buckley
Robert Downey Jr.
Michael Sheen
Robert Downey Jr.
Antonio Banderas
Harry Collett
Robert Downey Jr.
Carmel Laniado
Harry Collett
Robert Downey Jr.
Antonio Banderas
 
A korábban a Sziriána és az Arany című drámákkal villogó Stephen Gaghan rendezőnek láthatóan semmi érzéke nincs a családi szórakoztatáshoz, és ezt a Universal stúdió kénytelen volt a saját kárán megtanulni. több»
 
Dolittle kritika több»
 
Összeségében a Dolittle egy rossz film, de nem az a fajta, mint a Macskák, ami minden percében öngyilkosságba hajszolja a közönségét, hanem az abszolút rezignált, lelketlen szutyok, ami nem is érdemel több szót. több»

A film összbevétele 205 189 285 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 183 007 245 forintot termelt. A hazai mozik összesen 119 203 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A 2014-es A bíró óta ez Robert Downey Jr. első olyan filmje, melyben nem a Marvel szuperhősét, Vasembert alakítja.

(hp)
 

A film szereplőgárdájában 5 Oscar-díjas (Rami Malek, Jim Broadbent, Emma Thompson, Octavia Spencer és Marion Cotillard) és 3 Oscar-jelölt (Robert Downey Jr., Ralph Fiennes és Kumail Nanjiani) színész is helyet kapott.

(hp)
 

A megfilmesítési jogokért hatalmas harcot vívott a Universal, a Sony és a 20th Century Fox, de a licitháborút végül nem a Dr. Dolittle franchise három korábbi filmje mögött is álló Fox, hanem a Universal nyerte meg.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.