M. Night Shyamalan negyedszer is ránk hozza a frászt

Turnerék visszatérnek! Az Oscar-díjra jelölt M. Night Shyamalan sorozata, a Servant visszatér a negyedik évaddal az Apple TV+-ra. 

A hír közvetlenül a harmadik évad 2022. január 21-i premierje előtt jelentették be, de ezúttal ez a szezon lesz az utolsó, ami lezárja a történetet.

A Tony Basgallop által készített Servant című pszichothriller széria középpontjában egy gazdag philadelphiai család áll. A történet Dorothy (Lauren Ambrose) és Sean Turner (Toby Kebbell) mindennapjaiba kalazuolja el a nézőket, akiknek a házasságát hatalmas csapás éri, miután tizenhárom hetes kisfiuk, Jericho váratlanul meghal. A kisfia elvesztése okozta tragédia súlyos lelki traumát okoz a nőnek. A páros egy élethű babát kezd el ‘gondozni’ halott csecsemőjük helyett.

A komolyabb spoilereket kerülve ennyit tudunk elmondani a szériáról, de higgyetek nekünk, elég kemény és hátborzongató az egész, melynek olyan atmoszférája van, mint kevés sorozatnak jelenleg.

A negyedik, zárószezon várhatóan 2023-ban érkezik. Ha még nem láttad a sorozatot, ide kattintva látogass el a mafabos adatlapjára, és a ‘Lejátszás az Apple TV+-on’ mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streaminszolgáltatónál.

80 Servant  (2019)

dráma | horror | thriller

Pszichothriller-sorozat az Üveg, a Széttörve és a Hatodik érzék rendezőjétől, M. Night Shyamalantól.