Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Servant (2019-2023)

Servant
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
59
Képek
9
Videók

Galéria (59)

Toby Kebbell
Rupert Grint

Videók (9)

 
zoltanson   2021. 04. 04.

legújabb vélemény

2
Magas minőség

Nagyon minőségi sorozat, (majdnem) minden szempontból. Érdekesen sejtelmes a sztori, lassan bontakozik, sőt, van, hogy egy részben szinte semmi olyan nem történik, ami a történet nagy egészénék szempontjából lényeges lenne, de mégis jó nézni. Miért? Mert a színészi játék meggyőző, drámai vonalon Shyamalant nagyon éreztem. A képi világ hibátlan, nagyon jól mutat HD-ben. A hanghatások, esetenkénti zenék szintén nagyon passzolnak a sejtelmes hangulathoz. Nagyon jól összerakott sorozat, az egyik legminőségibb a műfajában. Várom a harmadik évadot.

 
tyna19955   2021. 03. 17.

0

M. Night Shyamalan néhány epizódot maga rendezett, rögtön felismerni a stílusát. Ha bírod a rendező munkáit, érdemes tenned egy próbát a sorozattal.

 
sadis   2020. 08. 09.

0

Sokáig haboztam, hogy nézzem-e, de a kritikák végül meggyőztek, nem úgy, mint végül a sorozat. Nem mondom, hogy rossz volt az első szezon, de úgy éreztem, hogy ha kimarad, akkor sem történt volna semmi.

 

A sorozatot eredetileg Londonban és New Yorkban forgatták volna. Miután csatlakozott a sorozathoz, M. Night Shyamalan úgy döntött, hogy a forgatást Philadelphiába költözteti.

(hp)
 

Francesca Gregorini, az Emanuel másik élete (2013) rendezője pert indított M. Night Shyamalan és Tony Basgallop ellen, azzal vádolva őket, hogy az ő filmjéből lopták a sorozat ötletét. Mindketten cáfolták az állításokat mondván, hogy soha nem látták a filmjét, és hogy ez csak egy véletlen.

(hp)
 

A sorozatban használt első baba túlságosan is reális volt. Éppen ezért az alkotók úgy döntöttek, hogy kicserélik, hogy az emberek ne gondolják, hogy igazi gyerek.

(hp)
 
A szűkös saját tartalmú kínálat miatt nem hiszem, hogy elkaszálnák a szériát, bár egyelőre nem látom, hogy milyen vonalon lehetne folytatni a történetet. több»