Antal Nimród a Harry Potter-sztár sorozatának rendezői székében, M. Night Shyamalannal dolgozott az utolsó évadon

Véget ér az Apple TV Plus egyik legerősebb sorozata, a Servant, melynek utolsó szezonjának egyik epizódját Antal Nimród rendezte.

Antal Nimród, aki a Stranger Things legutóbbi szezonjának két részét is rendezte, újabb komoly projektet húzott be, és nem mással dolgozhatott együtt, mint a Hatodik érzék rendezőjével, M. Night Shyamalannal, akinek nem mellesleg az új, Kopogás a kunyhóban című filmje február 2-án debütál a hazai mozikban.

A Servant negyedik és egyben utolsó évadának premierje múlt pénteken volt. A pszichológiai thriller 2019 novemberében indult, ugyanazon a napon, amikor a streaming szolgáltatás elindult, és a The Morning Show, a For All Mankind és a Dickinson mellett a platform húzócímévé vált.

A sorozat egy philadelphiai gyászóló házaspár történetét meséli el, akiknek egy szörnyű tragédia törést okozott a házasságukban, ami megnyitotta az ajtót egy titokzatos erő előtt. A Servant főszereplői Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Rupert Grint (a Harry Potter-franchise Ronja) és Nell Tiger Free.

Az Apple TV Plus így harangozta be a negyedik évadot:

A feszültséggel teli harmadik évad fináléja után a negyedik évad epikus és érzelmes befejezéssel zárja Turnerék-történetének utolsó fejezetét. Leanne harca egyre élesedik, miközben a megtépázott Turner családnak nemcsak Leanne növekvő fenyegetésével kell szembenéznie, hanem azzal is, hogy Dorothy felébred. Miközben a Turner család háza tovább omladozik, végre választ kapunk a kérdésekekre: Ki az a Leanne Grayson, és ki az a gyermek, aki az otthonukban van?

A negyedik évad rendezői közt ott van maga M. Night Shyamalan, míg rajta kívül Ishana Night Shyamalan, Carlo Mirabella-Davis, Dylan Holmes Williams, Celine Held és Logan George, Kitty Green, Antal Nimród, valamint Veronika Franz és Severin Fiala is a rendezők sorát erősíti.

Antal Nimród a 8. epizód rendezői székét foglalta el, mely március 3-án lesz elérhető itthonról is az Apple TV Plus-on.

Íme, az epizódok premierdátumai:

Negyedik évad, 1. epizód: 2023. január 13.

Negyedik évad, 2. epizód: 2023. január 20.

Negyedik évad, 3. epizód: 2023. január 27.

4. évad, 4. epizód: 2023. február 3.

4. évad, 5. epizód: 2023. február 10.

4. évad, 6. epizód: 2023. február 17.

4. évad, 7. epizód: 2023. február 24.

4. évad, 8. epizód: 2023. március 3.

Negyedik évad, 9. epizód: 2023. március 10.

4. évad, 10. epizód: 2023. március 17.

dráma | horror | misztikus

A háború Leanne és a szekta között egyre jobban elfajul, és a Spurce Streeten, illetve Philadelphia városán túl is fenyegetést jelent. Eközben a Turner családnak nemcsak a Leanne... több»