Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

For All Mankind (2019-2022)

For All Mankind
Filmadatlap
 
33
Szereplők
3
Vélemények
43
Képek
6
Videók

Galéria (43)

Joel Kinnaman

Videók (6)

 
JohnnyBGood   2022. 11. 24.

legújabb vélemény

0
Elvis él! És jól meghízott! : ) - For All Mankind - Spoilermentes kritika

Frissen néztem meg az eddigi három évadát ennek az izgalmas dráma/sci-fi sorozatnak. Váó… Sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Sajnos minden eddigi hozzászóló elspoilerezte az első részét, én úgy kezdtem a sorozatnak, hogy nem tudtam, miről fog ... teljes kritika»

 
Robinson76   2020. 12. 05.

0
A NASA válasza a szovjetek győzelmére

Egy csavarral indít a sorozat: elsőként a szovjetek szálltak le a Holdra, az amerikai Űrhajózási Hivatalnak pedig hatalmas nyomástól szenvedve kell kilábalnia ebből a helyzetből. Több érdekes vonulata is van a szériának: egyrészt betekintést nyerhetünk a kulisszák mögé, valamint az űrhajósok kiképzésébe, akik között erős PR-célzattal nők is helyet kapnak. Korhű a látványvilág, érdekes a sztori, és bár a női űrhajósok kiképzése nem a legerősebb szála a sorozatnak, ennél nagyobb baj ne legyen! Nézzétek bátran!

 
Ronin   2021. 03. 17.

0

Abból indul ki, hogy az oroszok megnyerték a párharcot az amerikaiakkal a Holdért folytatott versenyben, ami izgalmasan hangzik, de aztán a sztori valahogy ellaposodott nekem. Kár érte, mert több volt benne szerintem.

 
A Battlestar Galactica és az Outlander alkotója, Ronald D. Moore készítette el az Apple újonc streamingszolgáltatásának egyik saját sorozatát, a For All Mankind című sci-fi-szériát, amelynek alternatív valóságában a szovjetek Holdra szállása egészen meglepő irányba viszi el az űrversenyt. több»