Bár a szerelmi háromszögek visszatérő témának számítanak a romantikus sorozatoknál, a nemrégiben megjelent Én és a Walter fiúk még így is tud frisset hozni ebben a műfajban.

A tíz részből álló széria Jackie történetét követi, aki egy őt ért tragédia után a nagyvárosból Colorádóba költözik, hogy Walteréknél kezdjen új életet. A lány eltökéli, hogy mostantól arra összpontosít, hogy bekerüljön a Princetonra, mindeközben a család két idősebb fiújának a vetélkedésével és érzelmeivel is meg kell küzdenie. 

A sorozat készítője, Melanie Halsall egy korábbi interjúban elmondta, hogy úgy sikerült eladnia a Netflixnek a produkciót, hogy a Dawson és a haverok és a Friday Night Lights elemeit vegyítik a történetbe. Az Én és a Walter fiúk a szerelmi történet mellett ugyanakkor a felnőtté válás története is egyben.

Az Ali Novak regényfolyama alapján készült sorozat veszteségről, feldolgozásról és a gyászról szól. Novak még 15 éves korában írta az első kötetet, amely a későbbiekben hatalmas sikert aratott. “Amikor először olvastam, láttam benne a potenciált egy hosszú sorozathoz. Azt is láttam, hogy hol működne az adaptáció, hogyan lehetne megváltoztatni, hogy működjön a tévében” - nyilatkozta Halsall.

Ezt a képet ugyanakkor némileg árnyalja, hogy a kritikusok mindössze 44 százalékra értékelték a Rotten Tomatoes portálon, míg a nézők 88 százalékot adtak rá, a hazai nézők 68 százalékra értékelték a Mafabon.

A sorozat főszerepeiben Nathaniel Arcand, Sarah Rafferty, Marc Blucas, Paul McGillion, Alisha Newton, Corey Fogelmanis és Alex Quijano láthatók. Az Én és a Walter fiúk adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dráma | romantikus

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»