Érkezik az HBO Max műsorkínálatába a 2022-es év egyik legmegosztóbb thrillere. Merthogy az Amy Rice rendezésében készült Független jelölt igencsak felemás reakciót váltott ki a kritikusokból és a nézőkből.

Bár a film parádés szereposztást kapott, hiszen a főszerepekben nem más, mint a DC sztárja, John Cena és a nagysikerű Utódlás főszerepét hozó Brian Cox látható, mindez úgy tűnik, hogy kevés volt ahhoz, hogy a kritikusok elismerését is elnyerje a produkció. A Független jelölt 35 százalékos értékelést kapott a szakmától, míg a nézők 75 százalékot adtak rá a Rotten Tomatoes portálon.

A történet szerint Nick Booker, a hatalmas elismerésnek örvendő, “veterán” újságíró a szárnyai alá vesz egy fiatal, idealista kollégát az elnökválasztás heteiben. Booker és társa azonban rövidesen egy összeesküvés nyomaira bukkannak, amely mögött egyre nagyobb cselszövés rejlik, amely nem csak az egész ország, hanem a demokrácia jövőjére is hatással lehet.

A Független jelölt további főszerepeiben érkezik Ann Dowd, Michael Gandolfini, Jodie Turner-Smith, Alysia Reiner, Margaret Odette és Ali Marsh láthatók. A film január ötödikétől elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

thriller

Egy fiatal újságíró olyan összeesküvést fedez fel, amely egy amerikai elnökjelöltet érint, és amely megváltoztathatja a választásokat és az ország sorsát. több»