David Ayer 2008-ban megjelent rendezése enyhén szólva is elhasalt a kritikusok és a nézők körében, Az utca királyai most azonban visszatér az HBO Maxon.

A történet szerint Tom Ludlow Los Angeles-i zsaru képtelen túllépni felesége halálán, így gyakorlatilag a munkába temetkezik. Egy nyomozás során azonban azzal kénytelen szembesülni, hogy a rendőrségen belül egyre nagyobb teret hódít a korrupció. Tom komoly döntés előtt találja magát, hiszen úgy érzi, nem hunyhat szemet az ügy felett, még akkor sem, ha saját kollégáival kell szembenéznie.

A film aligha kaphatott volna parádésabb szereposztást, hiszen Keanu Reeves mellett Chris Evans, Forest Whitaker, Hugh Laurie, Terry Crews, Naomie Harris, John Corbett és Common láthatók benne, bá még ez is kevés volt ahhoz, hogy belopja magát a nézők szívébe.

A Rotten Tomatoes portálon a kritikusok mindössze 38 százalékra értékelték Ayer produkcióját, míg a nézők 58 százalékot adtak rá. A hazai közönség ennél jóval elnézőbb volt a filmmel szemben, hiszen a Mafabon 79 százalékos értékeléssel büszkélkedhet.

Az utca királyai holnaptól tehát elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | krimi | thriller

Tom Ludlow, a Los Angeles-i zsaru számára a felesége halála után már csak a rendőri munka marad. Egy nyomozás során rájön, hogy a rendőrség berkein belül is felütötte a... több»