Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
tamas84   2016. 04. 05.

Az ember azt gondolná, hogy ha már leülnek csinálni egy ilyen zsarus krimit, ami kábé a nyolcvanas években volt utoljára divat, akkor megpróbálnak csavarni valamit a sztorin vagy valami eredetivel előállni, de nem, készítenek egy olyan filmet, amiben simán játszhatott volna Silvester Stallone is harminc évvel ezelőtt, és akkor is pont ugyanolyan érdektelen lett volna, mint most.

 
adam   2016. 02. 04.

Tudom, hogy főleg ilyen filmekben játszik, de nekem akkor is nagyon-nagyon furcsa Keanu Reevest ilyen akcióhős-szerepben látni. Egyáltalán nem hiteles a számomra, még tényleg a Ház a tónál-ban volt a legjobb, az illet hozzá a legjobban. Itt is eléggé erőltetett volt, végig fapofával játszott és nem volt benne semmi ami miatt azonosulni tudtam volna a szereplővel.


 
indingo   2017. 06. 24.

Nem ismertem a filmet, sőt nem is hallottam róla. Tetszett a története, a rendőri korrupció szintjei. Végig pörgött a film és izgalmas volt.

 
Szilonka   2017. 05. 30.

Nekem tetszett a film, persze már sok hasonlót láttam, de végig izgalmas volt és szereposztása is pazar. Stohl magyar hangja kicsit zavart.

 
Siriusalias   2015. 10. 15.

Nem volt rossz film szerintem, de kicsit vontatott és nem igazán tudja fent tartani a figyelmet, egy érdekes krimi-dráma és egy akció film stílusát akarta vegyíteni ami sajnos nem sikerült éppen a legjobban de én szórakoztatónak találtam. Keanu Reeves szerintem jól hozza benne a flegma, szinte unott lecsúszott rendőr szerepét. Forest Whitaker is nagyon jól szerepelt benne. Végül is érdemes egyszer megnézni annak aki szereti az ilyen stílust.

Keanu Reeves
Keanu Reeves
 

James Ellroy a kilencvenes évek közepén írta a forgatókönyvet, melyet az O. J. Simpson-per inspirált.

(kázsé )
 

Az utolsó jelenetben a nap pozíciója folyamatosan változik.

(kázsé )
 

Az eredeti forgatókönyvben kiderült volna, hogy Wandernek viszonya volt Ludlow feleségével.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.