Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 06. 24.

Nem ismertem a filmet, sőt nem is hallottam róla. Tetszett a története, a rendőri korrupció szintjei. Végig pörgött a film és izgalmas volt.

 
Szilonka   2017. 05. 30.

Nekem tetszett a film, persze már sok hasonlót láttam, de végig izgalmas volt és szereposztása is pazar. Stohl magyar hangja kicsit zavart.


 
VvV   2018. 12. 22.

Engem nem nyűgözött le sem a története, sem a karakterek. Talán az első film amiben nem tetszett Keanu.

 
adam   2016. 02. 04.

Tudom, hogy főleg ilyen filmekben játszik, de nekem akkor is nagyon-nagyon furcsa Keanu Reevest ilyen akcióhős-szerepben látni. Egyáltalán nem hiteles a számomra, még tényleg a Ház a tónál-ban volt a legjobb, az illet hozzá a legjobban. Itt is eléggé erőltetett volt, végig fapofával játszott és nem volt benne semmi ami miatt azonosulni tudtam volna a szereplővel.

 
Siriusalias   2015. 10. 15.

Nem volt rossz film szerintem, de kicsit vontatott és nem igazán tudja fent tartani a figyelmet, egy érdekes krimi-dráma és egy akció film stílusát akarta vegyíteni ami sajnos nem sikerült éppen a legjobban de én szórakoztatónak találtam. Keanu Reeves szerintem jól hozza benne a flegma, szinte unott lecsúszott rendőr szerepét. Forest Whitaker is nagyon jól szerepelt benne. Végül is érdemes egyszer megnézni annak aki szereti az ilyen stílust.

Keanu Reeves
Keanu Reeves

A film összbevétele 26 415 649 dollár volt (imdb.com).

 

James Ellroy a kilencvenes évek közepén írta a forgatókönyvet, melyet az O. J. Simpson-per inspirált.

(kázsé)
 

Az utolsó jelenetben a nap pozíciója folyamatosan változik.

(kázsé)
 

Az eredeti forgatókönyvben kiderült volna, hogy Wandernek viszonya volt Ludlow feleségével.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.