Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
73

Az utca királyai

(Street Kings)
 
indingo  2017. 06. 24.

Nem ismertem a filmet, sőt nem is hallottam róla. Tetszett a története, a rendőri korrupció szintjei. Végig pörgött a film és izgalmas volt.

 
Szilonka  2017. 05. 30.

Nekem tetszett a film, persze már sok hasonlót láttam, de végig izgalmas volt és szereposztása is pazar. Stohl magyar hangja kicsit zavart.

 
adam  2016. 02. 04.

Tudom, hogy főleg ilyen filmekben játszik, de nekem akkor is nagyon-nagyon furcsa Keanu Reevest ilyen akcióhős-szerepben látni. Egyáltalán nem hiteles a számomra, még tényleg a Ház a tónál-ban volt a legjobb, az illet hozzá a legjobban. Itt is eléggé erőltetett volt, végig fapofával játszott és nem volt benne semmi ami miatt azonosulni tudtam volna a szereplővel.

 
Siriusalias  2015. 10. 15.

Nem volt rossz film szerintem, de kicsit vontatott és nem igazán tudja fent tartani a figyelmet, egy érdekes krimi-dráma és egy akció film stílusát akarta vegyíteni ami sajnos nem sikerült éppen a legjobban de én szórakoztatónak találtam. Keanu Reeves szerintem jól hozza benne a flegma, szinte unott lecsúszott rendőr szerepét. Forest Whitaker is nagyon jól szerepelt benne. Végül is érdemes egyszer megnézni annak aki szereti az ilyen stílust.

 
tamas84  2016. 04. 05.

Az ember azt gondolná, hogy ha már leülnek csinálni egy ilyen zsarus krimit, ami kábé a nyolcvanas években volt utoljára divat, akkor megpróbálnak csavarni valamit a sztorin vagy valami eredetivel előállni, de nem, készítenek egy olyan filmet, amiben simán játszhatott volna Silvester Stallone is harminc évvel ezelőtt, és akkor is pont ugyanolyan érdektelen lett volna, mint most.

Keanu Reeves
Keanu Reeves
 

James Ellroy a kilencvenes évek közepén írta a forgatókönyvet, melyet az O. J. Simpson-per inspirált.

(kázsé)
 

Az utolsó jelenetben a nap pozíciója folyamatosan változik.

(kázsé)
 

Az eredeti forgatókönyvben kiderült volna, hogy Wandernek viszonya volt Ludlow feleségével.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.