Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
VvV   2018. 12. 22.

legújabb vélemény

Engem nem nyűgözött le sem a története, sem a karakterek. Talán az első film amiben nem tetszett Keanu.

 
indingo   2017. 06. 24.

Nem ismertem a filmet, sőt nem is hallottam róla. Tetszett a története, a rendőri korrupció szintjei. Végig pörgött a film és izgalmas volt.


 
Szilonka   2017. 05. 30.

Nekem tetszett a film, persze már sok hasonlót láttam, de végig izgalmas volt és szereposztása is pazar. Stohl magyar hangja kicsit zavart.

 
adam   2016. 02. 04.

Tudom, hogy főleg ilyen filmekben játszik, de nekem akkor is nagyon-nagyon furcsa Keanu Reevest ilyen akcióhős-szerepben látni. Egyáltalán nem hiteles a számomra, még tényleg a Ház a tónál-ban volt a legjobb, az illet hozzá a legjobban. Itt is eléggé... több»

 
Siriusalias   2015. 10. 15.

Nem volt rossz film szerintem, de kicsit vontatott és nem igazán tudja fent tartani a figyelmet, egy érdekes krimi-dráma és egy akció film stílusát akarta vegyíteni ami sajnos nem sikerült éppen a legjobban de én szórakoztatónak találtam. Keanu Reeve... több»

 
tamas84   2016. 04. 05.

Az ember azt gondolná, hogy ha már leülnek csinálni egy ilyen zsarus krimit, ami kábé a nyolcvanas években volt utoljára divat, akkor megpróbálnak csavarni valamit a sztorin vagy valami eredetivel előállni, de nem, készítenek egy olyan filmet, amiben... több»

 
Bulki   2015. 04. 14.

Nem volt rossz film, amolyan átlagos krimi, de abból a kategóriából egész tűrhető. Nem volt unalmas a történet, a végén a csavar egész jó volt, bár kicsit azért kiszámítható, legalábbis annak, aki sok ilyen zsarus filmet nézett. De egészében véve tel... több»

Keanu Reeves
Keanu Reeves

A film összbevétele 26 415 649 dollár volt (imdb.com).

 

James Ellroy a kilencvenes évek közepén írta a forgatókönyvet, melyet az O. J. Simpson-per inspirált.

(kázsé)
 

Az utolsó jelenetben a nap pozíciója folyamatosan változik.

(kázsé)
 

Az eredeti forgatókönyvben kiderült volna, hogy Wandernek viszonya volt Ludlow feleségével.

(kázsé)
 

Garcia eredetileg riporter lett volna, és nem ápolónő.

(kázsé)
 

Erik Van Looy is esélyes volt a rendezői székre.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.