Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
82

Az utolsó műszak

(End of Watch)
 
dulkap  2015. 07. 08.

Kicsit olyan érzésem van, mintha az utolsó negyed óra lett volna meg először és ahhoz akartak valamit még mellérakni, hogy meglegyen a hossza. De csak ötletek sorozata jutott az eszükbe és ezért nem egy összefüggő filmet csináltak, hanem epizodikus felvezetést a finálénak. És nekem pont ez a szaggatott ritmusosság nem jött be annyira. Előjött egy téma és hirtelen vége is lett. Mintha egy Cops-best of lenne, csak jobb rendezéssel.
Mert a rendezés alapvetően jó, a színészek is jók, a képek is jók. Csak nekem nem áll össze egy filmmé.

 
Deku  2017. 08. 28.

A története ennek a műnek felettébb egyszerű de ennek ellenére is szerintem átkozottul ütős lett. Nagyon tetszett benne minden pillanat. A színészek kitűnően játszottak.

 
Loborg  2016. 04. 22.

Nagyon tetszett ez a film , sokkal jobban, mint amit elsőre remélten tőle. Nem volt szokványos a kamerakezelés (a szereplők maguk is "kameráztak") és a színészek is nagyon jól játszottak, igazán egyedi film.

 
kabel  2015. 08. 08.

Egy hihetetlenül valóságos és emberközeli film két rendőr nem mindennapos mindennapjairól valamint személyes kapcsolataikról és családi életükről. A film olyan közeli kapcsolatot épít ki a néző és karakterei között, hogy a filmbeli csavarok tényleg hatással vannak a szemlélőre.

 
AE1205SB  2015. 10. 08.

Mintha csak a zord valóságot vitték volna vászonra. Minden pillanatába bele tudja élni magát az ember, hogy sajnos vannak ilyen sötét helyek is. A film témája egyszerű,de annál nagyszerűbben van kivitelezve.

 

A rendőrségi kiképzés része, hogy a résztvevők saját bőrükön tapasztalják meg az elektrosokk hatását. Ezt a két főszereplő is bevállalta.

(SódóGA)
 

A "badge Bunnies" kifejezés egy létező dolog, azokra a nőkre használják, akiknek imponál az egyenruha.

(SódóGA)
 

A két főszereplő rendőr beszélgetéseinek jelentős része improvizáció volt.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.