Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
7
Képek
Videók
 
dulkap   2015. 07. 08.

Kicsit olyan érzésem van, mintha az utolsó negyed óra lett volna meg először és ahhoz akartak valamit még mellérakni, hogy meglegyen a hossza. De csak ötletek sorozata jutott az eszükbe és ezért nem egy összefüggő filmet csináltak, hanem epizodikus felvezetést a finálénak. És nekem pont ez a szaggatott ritmusosság nem jött be annyira. Előjött egy téma és hirtelen vége is lett. Mintha egy Cops-best of lenne, csak jobb rendezéssel.
Mert a rendezés alapvetően jó, a színészek is jók, a képek is jók. Csak nekem nem áll össze egy filmmé.

 
Deku   2017. 08. 28.

A története ennek a műnek felettébb egyszerű de ennek ellenére is szerintem átkozottul ütős lett. Nagyon tetszett benne minden pillanat. A színészek kitűnően játszottak.


 
Loborg   2016. 04. 22.

Nagyon tetszett ez a film , sokkal jobban, mint amit elsőre remélten tőle. Nem volt szokványos a kamerakezelés (a szereplők maguk is "kameráztak") és a színészek is nagyon jól játszottak, igazán egyedi film.

 
kabel   2015. 08. 08.

Egy hihetetlenül valóságos és emberközeli film két rendőr nem mindennapos mindennapjairól valamint személyes kapcsolataikról és családi életükről. A film olyan közeli kapcsolatot épít ki a néző és karakterei között, hogy a filmbeli csavarok tényleg hatással vannak a szemlélőre.

 
AE1205SB   2015. 10. 08.

Mintha csak a zord valóságot vitték volna vászonra. Minden pillanatába bele tudja élni magát az ember, hogy sajnos vannak ilyen sötét helyek is. A film témája egyszerű,de annál nagyszerűbben van kivitelezve.

 

A rendőrségi kiképzés része, hogy a résztvevők saját bőrükön tapasztalják meg az elektrosokk hatását. Ezt a két főszereplő is bevállalta.

(SódóGA )
 

A "badge Bunnies" kifejezés egy létező dolog, azokra a nőkre használják, akiknek imponál az egyenruha.

(SódóGA )
 

A két főszereplő rendőr beszélgetéseinek jelentős része improvizáció volt.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.