Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
7
Képek
Videók
 
elekm90   2020. 03. 08.

legújabb vélemény

Egy kemény rendőrdráma David Ayertől megszokott stílusban, realisztikusan előadva. Azért van benne néhány üresjárat, de egyébként egy ütős darab plusz jó ez a Gyllenhaal - Pena páros is. 8/10

 
dulkap   2015. 07. 08.

Kicsit olyan érzésem van, mintha az utolsó negyed óra lett volna meg először és ahhoz akartak valamit még mellérakni, hogy meglegyen a hossza. De csak ötletek sorozata jutott az eszükbe és ezért nem egy összefüggő filmet csináltak, hanem epizodikus felvezetést a finálénak. És nekem pont ez a szaggatott ritmusosság nem jött be annyira. Előjött egy téma és hirtelen vége is lett. Mintha egy Cops-best of lenne, csak jobb rendezéssel. Mert a rendezés alapvetően jó, a színészek is jók, a képek is jók. Csak nekem nem áll össze egy filmmé.


 
Deku   2017. 08. 28.

A története ennek a műnek felettébb egyszerű de ennek ellenére is szerintem átkozottul ütős lett. Nagyon tetszett benne minden pillanat. A színészek kitűnően játszottak.

 
harnas1207   2018. 11. 21.

Mikor elkezdtem nézni nem hittem, hogy megéri az időt, aztán percről perce vált érdekfeszítőbbé.

 
Norbert93   2018. 11. 28.

Nagyon realisztikus és emberközeli, a legjobb zsarufilm ami eddig nálam terítékre került. Nincs benne hatalmas drogszállítmány vagy világmentő akció és pontosan ez adja a lényegét. Két srác akik nem éppen a legjobb szakmát választották, próbálják túlélni és belenyúlni valami olyanba ami nekik magas.

A film összbevétele 53 041 274 dollár volt (imdb.com).

 

A rendőrségi kiképzés része, hogy a résztvevők saját bőrükön tapasztalják meg az elektrosokk hatását. Ezt a két főszereplő is bevállalta.

(SódóGA)
 

A "badge Bunnies" kifejezés egy létező dolog, azokra a nőkre használják, akiknek imponál az egyenruha.

(SódóGA)
 

A két főszereplő rendőr beszélgetéseinek jelentős része improvizáció volt.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.