Március a Netflixen: 10 kihagyhatatlan premierfilm és sorozat, amiről nem érdemes lemaradni a tavasz első hónapjában

Márciusban sem lesz hiány új és izgalmas tartalmakból a piros streaming óriáson.

Ma estére hoztunk egy listát 10 újdonsággal, amivel a Netflix a tavasz első hónapjában igyekszik a közönség kedvében járni (és a nézettségi listák élére törni).

Lesz új Adam Sandler film és jön a régóta várt és nagyon jónak ígérkező (legalábbis a beharangozók alapján) A 3-test probléma - Ti olvastátok a könyvet? És két kedvelt sorozat is visszatér újabb évadokkal.

Lássuk, mit hoz a 2024-es tavasz! Ha pedig van előfizetésetek a Netflixre, elég csak adott tartalom mafabos adatlapján a streaming szolgáltató ikonjára kattintani és már indulhat is a házimozi vagy a #bingewatching.

#10

dráma | romantikus

Netflix

A harmadik évadban Wilhelm beszéde nemcsak a bíróságon, hanem az egész iskolában következményekkel jár, mivel Hillerska az iskola történetének legsúlyosabb válságával... több»

Amikor Wilhelm herceg (Edvin Ryding) a tekintélyes Hillerska nevű bentlakásos iskolába érkezik, végre lehetőséget kap arra, hogy felfedezze valódi énjét, és rájöjjön, milyen életet akar valójában. Wilhelm egy szabadsággal és feltétel nélküli szerelemmel teli jövőről kezd álmodozni, távol a királyi kötelezettségektől - amikor azonban váratlanul ő lesz a következő az örökösödési sorban, dilemmája tovább fokozódik, hiszen választania kell. Szerelem vagy kötelesség. A 3. évad március 11-én érkezik.
#9

38 A félelem bére  (2024)

(5)

akció | dráma | kaland

Netflix

Egy halálos robbanás megakadályozása érdekében egy illegális crack csapatnak 24 órája van arra, hogy két teherautónyi nitroglicerinnel átvágjon egy veszélyekkel teli sivatagon. több»

Egy erős csapatnak kevesebb mint 24 órája van arra, hogy két robbanóanyaggal teli teherautót átvigyen egy ellenséges térségen, és megakadályozzon egy szörnyű katasztrófát. A sivatag közepén, egy menekülttábor közelében kigyullad egy olajkút, ami közvetlenül veszélyezteti a lakosság életét. A helyszínre küldött szakértők rájönnek, hogy a katasztrófa elhárítására csak egyetlen megoldása van: 24 órán belül nitroglicerinnel felrobbantani az olajkutat. Nagy összeg ellenében ezután 800 kilométerre küldenek egy erőgépes csapatot, hogy két teherautóval 200 kg robbanóanyagot szállítsanak el. A csapatnak eddigre kevesebb mint 20 órája van, hogy elérje az olajkutat. 20 óra, hogy átkeljenek a fegyveres lázadók által ellenőrzött ellenséges övezeteken, az aknamezőkön, és két nitroglicerinnel megrakott teherautót vezessenek a zord terepen! A verseny az idővel megkezdődött... / Március 29-től látható.
#8

59 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

Egy fiatal nő sorsdöntő döntése az 1960-as évek Kínájában téren és időn át visszhangzik napjainkig... Amikor a természet törvényei megmagyarázhatatlan módon a szemük előtt bomlanak fel, egy briliáns tudósokból álló, összetartó csoport összefog egy szokatlan nyomozóval, hogy szembeszálljanak az emberiség történetének legnagyobb fenyegetésével. A sorozat főszereplői közt olyan neveket találhatunk, mint: John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Benedict Wong és Jonathan Pryce. David Benioff és D.B. Weiss (Trónok harca), valamint Alexander Woo (A rém: Becstelenség, True Blood) a sorozat társalkotói, executive producerei és írói. A producerek közt pedig olyan nevek is felbukkannak, mint Brad Pitt vagy Rosamund Pike! / Március 21-től.
#7

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Joaquín Manchado vasököllel irányítja drogbirodalmát a barcelonai kikötőből, mígnem egy újabb szállítmány az üzletet és a családot is a mélybe taszítja. több»

A barcelonai tengeri kikötő naponta közel 6000 konténert fogad. A világ minden tájáról érkező árukat, amelyek egy év alatt több mint 30.000 kiló kokaint rejthetnek, így a kikötőváros Európa egyik legfontosabb bejárata a jövedelmező kábítószer-kereskedelemben. Joaquin Manchado jól tudja ezt, hiszen ő a barcelonai kikötő fő termináljának tulajdonosa. Ha valaki illegális szállítmányt akar behozni a kikötőn keresztül, számítania kell a támogatására, valamint a körülötte kialakított bűnszövetkezet együttműködésére. Egy váratlan baleset és egy fontos kokainszállítmány eltűnése azonban egy gyilkosságokkal és bosszúval teli, kegyetlen háborút indít el. / Március 15-től.
#6

vígjáték | zenés

Netflix

Izgalmas új fejezet kezdődik a Wickie (Renée Elise Goldsberry), Summer (Busy Philipps), Gloria (Paula Pell) és Dawn (Sara Bareilles) számára: új albumukat akarják... több»

A 90-es évek végi Girls5eva lánycsapat tagjai - Dawn, Wickie, Summer és Gloria - újra összeálltak és felvették új albumukat, a Returnity-t, így itt az ideje a következő logikus lépésnek: egy visszatérő turnénak. Terv, turnémenedzser vagy biztosított helyszínek nélkül a hölgyek beülnek egy furgonba, és nekivágnak a nagy ismeretlennek, hogy mindent megtegyenek az albumuk népszerűsítése és a visszatérés érdekében. Vajon a turné felgyorsítja a visszatérésüket az élvonalba és közben el is adják a turnédokumentumfilmjüket vagy az út tönkreteszi őket? / Március 14-től.
#5

akció | fantasy | kaland

Netflix

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám a királyi család áldozatként akarja őt felajánlani, hogy visszafizessen egy ősi adósságot... Egy barlangba vetik egy tűzokádó sárkánnyal, és a túléléshez az eszére és az akaratára kell hagyatkoznia. / Március 8.-tól.
#4

75 Úriemberek  (2024)

(10) (1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Eddie Horniman megörökölte angol arisztokrata apjának jelentős vagyonát, és ő lesz Halstead legújabb hercege. Viszont rádöbben, hogy a birtok Európa legnagyobb marihuánafarmján... több»

Az Úriembereknek ebben a kisképernyős folytatásában Eddie Hornimant(Theo James) követhetjük, aki váratlanul megörökölte apja tekintélyes vidéki birtokát - csakhogy kiderül, hogy az egy kannabiszbirodalom része. Ráadásul a brit bűnözői alvilág számos alakja is részesedni akar a jóból... Eddie eltökélten próbálja kiszabadítani családját a karmaik közül, és megpróbál a gengszterek ellen játszani. Ahogy azonban beszippantja a bűnözés világa, kezd ráérezni az ízére. / Március 7-től.
#3

82 Szuperszex  (2024)

(4)

dráma | életrajzi

Netflix

Siffredi családja, származása, kapcsolatai és az összefüggések, amelyek arra vezették, hogy elinduljon a pornográfia útján, és elfogadja, hogy a testében lévő démon... több»

A Matteo Rovere, Francesco Carrozzini és Francesca Mazzoleni által rendezett filmet Rocco Siffredi valós élete ihlette. A családja, a származása, a szerelemhez való viszonya, egy mélyreható történet, amely végigköveti az életét gyermekkorától kezdve, és feltárja, hogyan és mikor lett Rocco Tano - egy egyszerű Ortona-i srácból Rocco Siffredi, a világ leghíresebb pornósztárja. Alessandro Borghi alakítja Rocco Siffredit, Jasmine Trinca Luciát, egy kitalált női karaktert, aki a legtöbb nőt képviseli, akikkel Rocco életében kapcsolatban volt, Adriano Giannini Tommaso, Rocco féltestvérét kelti életre, míg Saul Nanni fiatalemberként alakítja Roccót. / Március 6-tól.
#2

51 Az űrhajós  (2024)

(17) (2)

dráma | kaland | sci-fi

Netflix

Az árva kisfiúként, nagyszüleinél nevelkedett Jakub Procházka mindenen és mindenkin túltesz, hogy ő legyen az első cseh űrhajós. több»

Hat hónapos magányos kutatóútja során a Naprendszer peremén egy űrhajós, Jakub (Adam Sandler) rájön, hogy a felesége, Lenka nem biztos, hogy vár rá, amikor visszatér a Földre. Kétségbeesetten próbálja rendbe hozni a dolgokat Lenkával (Carey Mulligan), és ebben egy titokzatos, az idők kezdetéről származó lény segít neki, akit az űrhajó mélyén rejtőzködve talál. Hanuš (Paul Dano hangján) Jakubbal együtt dolgozik azon, hogy megértsék, mi romlott el, mielőtt túl késő lenne. A Johan Renck rendezésében, Jaroslav Kalfař: A ​bohémiai űrhajós című regénye alapján készült filmben Kunal Nayyar, Lena Olin és Isabella Rossellini is szerepelnek. / Március 1-től.
#1

63 Párizsi alvilág  (2024)

(1)

akció | dráma | krimi

Netflix

Belemerülhetünk a párizsi bűnözői alvilágba, ahol Lyna találkozik a rejtélyes és brutális Furie-val, aki nemcsak túlélni képes ebben a környezetben, hanem vezetővé is vált. több»

Az apja halálát megbosszulni akaró Lyna, a normális élet egyszerűségére vágyó fiatal nő a párizsi bűnözői alvilág kényes egyensúlyának fenntartója, egy titokzatos szervezet szövevényes hálójába keveredik. Annak ellenére, hogy elszántan próbál ellenállni a végzet könyörtelen vonzásának, hamarosan rájön, hogy a sorsa elől való menekülés korántsem lesz egyszerű... / Március 1-től.