Ágynyugalom: Jonathan Rhys Meyers megpróbál megszökni egy horrorisztikus kórházból.

Az Emmy-jelölt Jonathan Rhys Meyers (Vikingek, Tudorok) főszereplésével készült történet középpontjában egy férfi áll, aki egy közel halálos autóbaleset után egy olyan kórházban ébred, amely finoman fogalmazva “más”. 

Az ágynyugalom előzetese több szempontból is nyugtalanító. Elég ijesztő egy kórházban felébredni úgy, hogy alig van emlékünk arról, hogyan kerültünk oda - de ez aligha minden, amit a thriller tartogat. Amint Sam (Rhys Meyers) felkel az ágyból, rájön, hogy egy sötét és többnyire üres kórházban van, és a többi kóborló beteg (vagy betegnek látszó lény?) csak rá pályázik.

A trailerben olyan személyek is feltűnnek, akik hátborzongató módon viselkednek, és más karakterek, akik szó szerint sokkoló gyorsasággal képesek megváltoztatni azt, ahogyan kinéznek. Mindenesetre a cél minél hamarabb kijutni a kórházból. Csakhogy sem Sam, sem az útközben szerzett néhány barátja nem találja a kiutat.

A film a Rotten Tomatoes kritikai portálra beérkezett nézői vélemények alapján 0%-ot kapott.

Ha úgy döntesz, adnál neki egy esélyt és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a mozi mafabos oldalán található Netflix gombra kattintani!

horror | thriller

Egy majdnem halálos autóbaleset után Sam (Meyers) arra ébred, hogy egy elhagyatott kórházban rejtélyes és baljós erők csapdájába esett, akiknek esze ágában sincs elengedni őt. több»