Antal Nimród 2009-es rendezése, A szállítmány enyhén szólva is parádés szereposztást kapott, a film mától elérhető az HBO Max műsorkínálatában.

A történet szerint egy páncélozott teherautókat üzemeltető vállalat egyik újoncát arra kényszerítik rangidős munkatársai, hogy ellopjon egy 42 millió dollárt szállító teherautót. A terv bomba biztosnak tűnik, egy apró hiba a számításban azonban halálos végkifejlethez vezet.

Kétségtelen, hogy A szállítmány mos új esélyt kaphat a platformon, hiszen a Rotten Tomatoes portálon a kritikusok 41, míg a nézők 31 százalékra értékelték, amely a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető fényesnek, mindemellett a hazai közönség is 55 százalékot adott rá a Mafabon.

A film főszerepeiben Jean Reno, Laurence Fishburne, Milo Ventimiglia, Matt Dillon, Fred Ward, Skeet Ulrich, Amaury Nolasco és Columbus Short láthatók. A szállítmány tehát mától elérhető a platforomon, film mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | krimi | thriller

Akármilyen vastag a páncél, akármilyen sok a biztonsági kamera, akármilyen ravasz a riasztórendszer, mindegyiknek van egy gyenge pontja: az ember, akit segít. Amikor egy... több»