Idris Elba visszatér az Apple TV+ legújabb nagy dobásában, mától streamelhető Az eltérített járat. Az alkotó pedig nem más, mint a Netflixen nagy sikerrel bemutatott Lupin készítője, George Kay.

A Jim Field Smith rendezésében készült széria egy valós időben elmesélt történet, amely során eltérítenek egy Londonba tartó utasszállítót. A hét órás cselekmény folyamán a hatóságok mindent megtesznek, hogy megmentsék az utasok életét, amelynek fedélzetén utazik Sam Nelson (Idris Elba) is, aki az üzleti szféra egyik legleleményesebb tárgyalópartnere, így könnyen lehet, hogy az ő képességein múlik minden.

Mondani se kell, hogy egy utasszállító szűkös és zsúfolt tere szinte ideális helyszíne egy ilyen drámai thrillernek. A hét epizódból álló évad egy-egy feszültséggel teli óra történéseit meséli el, amely során nehéz eldönteni, kinek is dolgozik az idő.

A gép fedélzetén történő eseményeket megszakítja a földön történő dráma, amely talán egy kissé lassít is a tempón, ettől függetlenül Az eltérített járat garantáltan a képernyő elé szegez mindenkit. A sorozat további főszerepeiben érkezik Archie Panjabi, Max Beesley, Waleed Elgadi, Aimee Kelly, Zora Bishop, Justin Salinger és Holly Aird.

A sorozat elindítható a mafabos adatlapon található “Lejátszás az Apple TV+-on” gombra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

thriller

Egy eltérített repülőgép 7 órás repülőútat követően jut el Londonba, miközben a földi hatóságok válaszokat keresnek. több»