Matt LeBlanc megható módon tisztelgett a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry (cikkünk galériájában) előtt, kifejezve mély szomorúságát és szeretetét kollégája iránt. 

Egy Instagram-posztban LeBlanc felidézte a közös élményeiket, Perryt barátként tisztelte, és kifejezte, hogy mindig mosolyogva fog rá emlékezni. Humorosan megemlített egy 20 dolláros adósságot, amivel Perry tartozott neki, könnyed hangvételűvé téve a szívhez szóló üzenetét. 

"Nehéz szívvel búcsúzom. Az együtt töltött idők őszintén szólva életem legkedvesebb időszakai közé tartoznak. Megtiszteltetés volt megosztani veled a színpadot, és a barátomnak nevezni téged. Mindig mosolyogni fogok, amikor rád gondolok, és soha nem foglak elfelejteni. Soha. Tárd ki a szárnyaidat és repülj, testvér, végre szabad vagy. Sok szeretettel. És azt hiszem, megtarthatod a 20 dolcsit, amivel tartozol nekem" - írta.

Matthew Perryt, aki Chandler Binget alakította a Jóbarátokban, október 28-án holtan találták a jakuzzijában. A halál okát egyelőre nem állapították meg, arra csak jelenleg is zajló Los Angeles megyei orvosszakértői hivatal toxikológiai vizsgálata után kerül sor.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matt LeBlanc (@mleblanc) által megosztott bejegyzés