Megható fotókkal emlékezett meg a néhai Paul Walker lánya az édesapjáról (képek)

Meadow Walker Thornton-Allan, a néhai Paul Walker 24 éves lánya az Instagramon emlékezett meg édesapja 50. születésnapjáról. 

Az első posztban egy gyerekkori fekete-fehér fotó szerepelt róla és édesapjáról, a bejegyzéshez írt szövegében a háláját fejezte ki a apja szeretetéért, útmutatásáért és tanításaiért. 

“Boldog születésnapot az őrangyalomnak. Köszönöm a szereteted, az útmutatásod, a barátságod, a fényed, és hogy felneveltél, hogy meglássam a világ minden szépségét. Te vagy a legkedvesebb, legszerényebb, legnagylelkűbb és leggondosabb lélek, akit ismerek. Már fiatalon megtanítottál arra, hogy mindig mindenkivel tisztelettel bánjak, jót tegyek és vigyázzak a bolygónkra. Szeretlek és hiányzol minden nap."

A második posztban egy fotót osztott meg a színészről a Halálos iramban franchise-ban játszott időszakából, és úgy jellemezte őt, mint egy "ikont". Mindkét bejegyzést a cikkünk galériájában találjátok.

Meadow bejelentette, hogy ezt a fotót egy limitált példányszámú pólóra nyomtatják majd, amelynek teljes bevételét a Paul Walker Alapítvány kapja.