Alig egy napja számoltunk be arról, hogy maga Jeff Goldblum is Ausztráliában tartózkodik, a színészt ráadásul sikerült is kiszúrni, hogy egy meccsen drukkolt a Szerelem és mennydörgés sztárjaival.

Ez pedig nem minden, hiszen a “kis társaságban” ott volt Natalie Portman, Chris Hemsworth, a film rendezője, Taika Waititi, Isla Fisher és Russell Crowe is. Mindez már önmagában is izgalmas, és persze azonnal számos találgatásra is adott okot, azonban csak mostanáig kellett várni arra, hogy hivatalossá váljon, Crowe szerepel majd a Thor negyedik részében.

Egyelőre persze tisztázatlan, hogy Crowe kit is alakít majd a sztoriban, de ha ilyen sűrűn követik egymást a Thor fogatása körüli események, akkor valószínűleg arra sem kell sokáig várnunk, hogy mindez kiderüljön.

A Szerelem és mennydörgés fedélzetén továbbá ott vannak még Chris Pratt, Karen Gillan, Matt Damon, Sam Neill, Melissa McCarthy és persze Christian Bale, aki Gorrt alakítja majd a történetben.

A premierre azonban egyelőre várnunk kell, hiszen a Thor negyedik része a tervek szerint csupán 2022. májusában debütál majd a mozikban.