TOP10: Mi újat nézz decemberben a Netflixen?

Igen sűrű hónap elé nézünk idén decemberben, már ami a filmeket és sorozatokat illeti. Oké, Kevin McCallister megteszi kötelező látogatását karácsonykor akár több TV-csatornán is, ez rendben van. De ha valaki történetesen a TV helyett inkább a Netflix elé vackolná be magát a két ünnep közt, annak is tudunk bőven újdonságokat ajánlani.

Több népszerű sorozat is megkapja várva várt következő évadát, de ezek mellett is lesznek ígéretesnek tűnő filmek is. Jön Dicaprio és Jennifer Lawrence sztárparádéval forgatott szatírája, a Ne nézz fel!, Halle Berry MMA-s sportdrámája, A nagy pénzrablás fináléja és Vaják második szezonja is. Most összegyűjtöttük azt a tíz filmet és sorozatot, amelyek idén decemberben debütálnak vagy épp térnek vissza a Netflix kínálatába, és amelyekről azt gondoljuk, hogy nagyon is érdemes lesz odafigyelni rájuk.

#10

akció | krimi | misztikus | thriller

Netflix

A csapatot bezárták egy bankba, és már több mint 100 órája ott rostokolnak. Megmentették Liszabont, viszont elvesztették egy társukat. A professzort elkapta a Sierra, és fogalma... több»

Véget ér a Netflix eddigi történetének egyik legsikeresebb sorozata. Hosszú volt az út a banda számára, akik kirabolták Spanyolország történelmi bankját. Mivel az 5. évad első fele szeptember elején érkezett, decemberben már csak a szezon második felének epikus lezárása van hátra. De ez még nem a végső búcsú, ugyanis a Netflix már forgatja a koreai adaptációt.
#9

akció | dráma | sportfilm | vígjáték

Netflix

A Völgy lelkéért vívott csata újra feléled. Új szövetségek kovácsolódnak, a tét egyre magasabb. Vajon ki lesz az, aki megnyeri a tornát? több»

Minden a harcról szól a Cobra Kai következő epizódjaiban. Léterjön egy valószínűtlen partnerség a közös ellenség legyőzésére. Kedvencein ismét visszatérnek A karate kölyök-filmekből, melynek újabb és újabb évadai sem okoztak csalódást, sőt, mindig sikerült növelni a színvonalat. Jó hír a rajongóknak, hogy decemberben véget ér az 5. évad forgatása is.
#8

79 Ne nézz fel!  (2021)

(54) (9)

vígjáték

Netflix

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»

A hónap legjobban várt filmje Adam McKay első játékfilm-projektje a Netflix-szel, a Ne nézz fel. A Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence főszereplésével készült filmben két tudós körbeturnézza a világot, és megpróbálnak mindenkit meggyőzni arról, hogy közeleg a világvége. A mellékszerepekben olyan sztárokat láthatun majd, mint Meryl Streep, Cate Blanchett és Jonah Hill.
#7

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Csomagolj össze mindent, ami kellhet, mert Emily zűrzavaros és érzéki utazása folytatódik!

A második évaddal visszatér az Emmy-díjra jelölt Netflix Original sorozat, az Emily Párizsban. Emily egyre jobban otthon érzi magát Párizs városában, de még mindig falakba ütközik, ha a személyes kapcsolatokról van szó. Darren Star újabb 10 epizóddal ajándékozza meg az első évad rajongóit.  
#6

87 Vaják - 2. évad  (2021)

(2)

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

Meggyőződve arról, hogy Yennefer életét vesztette Sodden csatájában, Geralt odaviszi Cirilla hercegnőt, ahol a legbiztonságosabbnak érzi - Kaer Morhen várába. Amíg a kontinensen... több»

Talán a legnagyobb visszatérő sorozat az egész hónapban. Jön a második kiruccanás Geralttal a Vaják fantasy világába. Íme, mit várhatunk a második évadtól: Riviai Geralt  azt hiszi, hogy Yennefer életét vesztette a soddeni csatában, ezért elviszi Cirilla hercegnőt az általa ismert legbiztonságosabb helyre, gyerekkori otthonába, Kaer Morhenbe. Geraltnak kell védenie a lányt valami, a külvilágtól sokkal nagyobb fenyegetést jelentő dologtól: a benne rejlő titokzatos erőtől.  
#5

77 Megbocsáthatatlan  (2021)

(35) (4)

dráma

Netflix

Ruth Slater hosszú évek elteltével visszatér az otthonába. Távollétének oka egy erőszakos bűncselekmény volt, ami miatt börtönbüntetésre ítélték. Letölti a kiszabott... több»

Nora Fingscheidt rendezi ezt a drámát, melynek főszereplője Sandra Bullock és Jon Bernthal. Bullock alakítja Ruth Slatert, a börtönből szabadult elítéltet, aki megpróbálja visszaszerezni korábbi életét, de úgy tűnik, hogy a társadalom képtelen megbocsátani a számára.
#4

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy fiatal lány véletlenül tönkreteszi édesanyja kazettáját, amin kedvenc dalai vannak. Úgy dönt, útnak indul és felkutatja az összes titokzatos dalt, ami a felvételen szerepelt. több»

Valerie Weiss rendezi ezt a romantikus vígjátékot, amelynek főszereplője Julie Bowen, Jackson Rathbone és Nick Thune. A film középpontjában egy fiatal lány áll, aki tönkreteszi az édesanyja által neki ajándékozott kazettát, és elindul, hogy felkutassa a rajta szereplő dalokat.
#3

56 Szinglilét  (2021)

(4)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Peternek elege van abból, hogy családja örök szinglinek tartja, így a közelgő karácsonyi ünnepekre felkéri egy barátját, Nicket, hogy mutathassa őt be párjaként szülei előtt. több»

Ebben a karácsonyi filmben Peter hazatér az ünnepekre legjobb barátjával, Nickkel, miközben úgy tesz, mintha kapcsolatban lennének. Peter édesanyjának azonban más tervei vannak Peterrel. Michael Urie és Philemon Chambers alakítják a főszerepeket, hozzájuk csatlakozott Jennifer Coolidge is.
#2

családi | dráma | kaland | misztikus | sci-fi

Netflix

A harmadik és egyben utolsó évadban a tét egyre nagyobb, és a Robinson család túlélő ösztönei megmérettetnek. Egy éve egy titokzatos bolygó foglyai, és elérkezett a pillanat,... több»

Eljött a harmadik, egyben utolsó évad is, mellyel lezárul a történet. A szezon nyolc epizódból áll, melyeket Zack Estrin írta, aki egyszersmind a széria showrunnere is. A tét minden eddiginél nagyobb, mivel a Robinson család egy újabb bolygót látogat meg, de a fenyegetésre, ami rájuk vár, nem voltak felkészülve.
#1

66 A kutya karmai közt  (2021)

(13) (25)

dráma | romantikus | western

Netflix

Phil Burbank egy igazi zsarnoki figura, aki állandóan félelmet kelt környezetében. Amikor bátyja frissen megházasodva hazatér, Phil mindent elkövet, hogy megkeserítse a pár... több»

Pazar szereplőgárda gyűlt össze a díjszezon egyik nagy várományosának kikáltott filmre. Benedict Cumberbatch Phil Burbank szerepét alakítja, aki úgy véli, hogy soha nem fogja megtalálni a szerelmet, de bátyja látogatása sorsfordítónak bizonyul. A filmet Jane Campion rendezi, és Thomas Savage regénye alapján készült.