Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Megbocsáthatatlan (2021)

The Unforgivable
Filmadatlap
 
32
Szereplők
32
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Sandra Bullock
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Sandra Bullock
Rob Morgan

Videók (2)

 
BoBamburg   2022. 03. 25.

legújabb vélemény

0

Nem vagyok oda Sandra Bullockért, de most kellemesen csalódtam benne. A film teljesen rendben van, egy jól összerakott krimi-dráma kombó, igényes és minőségi színészi játékokkal és egy egyszerű, de jó történettel.

 
Artemisia   2022. 01. 16.

a nap véleménye

7
Egy elhibázott élet

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A 2018-as Madarak a dobozban után Sandra Bullock ismét a Netflix színeiben tért vissza, méghozzá egy megrázó erejű fegyencdrámával. A Megbocsáthatatlan már témaválasztásával is erős alaphangot üt meg, ugyanis egy rendőrgyilkosságért elítélt nő, Rut... teljes kritika»

1
 
Sabnock Sanatory   2021. 12. 25.

7
A viaszarcú egykori üdvöske elfáradt.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Pedig valamikor nem volt rossz színésznő a mostanra lárvaarcúvá avanzsált Sandra Bullock. Megöregedtél anyám, tudomásul kellene venni. Trutyivúdi betegség, hogy közel hatvan évesen (57) még egy laza negyvenes szerepét akarják eljátszatni vele... Igen... teljes kritika»

7
 
Caravaggio1978   2021. 12. 26.

8
A történet zseniális

Hatalmas sztori, igazándiból nekem nem esett le a végééig... Eltekintek a színészek öregedésétől meg kinézetétől, mert én is csak öregszem, és néha a színészeket látva villan be a kép magamról is... Vissza a filmhez: Nekem nagyon tetszett a történet, az a baj, nem is merek róla mesélni többet... Szép lassan, de tényleg lassan épül fel ez az egész történet, nagyon valóságos az egész, a mellékszereplők is teljesen természetesek. Végig kell nézni, én azt javaslom!!!

4
 
Harper   2021. 12. 17.

a nap véleménye

5
Nyomasztó, szomorú, de átélhető

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Különleges film és érdekes történet, mely Nora Fingscheidt rendezőnő és az 57 éves Sandra Bullock együttműködésében készült idén, 2021-ben. Jelenleg a Netflixen nézhető (mégpedig szinkronosan). Jó történet, remek alakításokkal, ám közben hihetetlenül... teljes kritika»

 
Dorkateo   2021. 12. 11.

5

Nem csoda, hogy ilyen hosszan halogatták a forgatást. Nem könnyű történet. Nehéz bemutatni, milyen a szégyen. Hogyan válik valakinek az alapérzésévé, hogy ő bűnös. Sandra Bullock hitelesen formálta meg a társadalom számkivetettjét, akinek nincs új esélye. Szép volt a küzdelem íve és a megoldás is.

 
Klauka89   2021. 12. 16.

3

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Fantasztikus, hogy az embereknek mennyire eltérő véleményük van és lehet ugyanarról a filmről. Hogy mennyire különbözőek vagyunk, elképesztő. És ettől vagyunk egyediek. Nekem tetszett, mert elejétől a végéig lekötött a sztori, minden infót szép lassa... több»

 

Washington államban 8 éven aluli gyermekek ellen nem indítható büntetőeljárás. Katie 5 éves volt a lövöldözés idején, és nem lett volna semmilyen következménye, ha Ruth nem vállalta volna magára a felelősséget.

(jfruzsi97)
 

A film volt az egyik első Netflix-projekt, amelyet a kanadai Motion Picture Park Studiosban forgattak Burnabyben, miután a Netflix 2020 szeptemberében létrehozta a Metro Vancouver gyártási központját a stúdiókban.

(jfruzsi97)
 

A projekt eredetileg az Unforgiven címet viselte a sorozat alapján, amiből a készítők merítettek. Másutt csak úgy ismerték, mint a névtelen Graham King film, vagy a névtelen Nora Fingscheidt projekt. Amikor a forgatás újraindult 2020 szeptemberében, rövid ideig a Desire of the Prey címet is viselte. Több mint egy évig keresték a megfelelő címet, legfőképp annak érdekében, nehogy az emberek összekeverjék Clint Eastwood 1992-es filmjével, az Unforgivennel.

(Hupka Adrián)
 

A filmet eredetileg 2010-ben jelentették be. Graham King producer szerette volna, ha Angelina Jolie játssza Ruth Slater szerepét, és Christopher McQuarrie forgatókönyvíró szándékosan a színésznőre írta a szerepet. Viszont hivatalosan sosem csatlakozott a projekthez, ezért a film éveken keresztül csak a parkolóban állt, miközben sorra jöttek-mentek az írók és rendezők. 2019-ben kezdték meg végül a munkálatokat.

(Hupka Adrián)