Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Viktória - A zürichi expressz (2014)

Viktoria: A Tale of Grace and Greed
Filmadatlap
 
17
Szereplők
8
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
Ildikó Bacskai   2021. 02. 06.

legújabb vélemény

0

Ez egy igazi meglepetés volt, ritkán látok ennyire hiteles filmet, le a kalappal a rendezés és a színészi játék előtt, szinte tökéletes megformálása a történetnek. Ajánlanám figyelmébe mindazoknak, akik a prostitúciót könnyű pénznek gondolják. Nagyon jó film.

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Egy érdekesé és valós világot mutatott be a film. A története végig érdekes volt, Pölöskey Erika játék tetszett talán a legjobban. Hiteles volt, annak ellenére, hogy nem egy végzett színésznőről van szó.

 
Timike   2016. 08. 19.

1

Érdekes történet és furcsa, hogy magyarok is a témához mertek nyúlni. Külön örültem a roma szereplőknek.

 
kevelin   2019. 06. 03.

0

az egyik legjobb magyar film amit valaha lattam. rendben hogy svajci kooperacioval szuletett de ettol fuggetlenul a tortenet nagyon megkapo es ssajnos nagyon is valodi. vegigkovethetjuk egy lany sorsat aki semmi masban nem bizhat mar csak abban h a t... több»

 
fester   2015. 03. 18.

0

Men Lareida remek érzékkel rendezte meg ezt a filmet. Nem erőlteti túl, csak pár megrázó képet használ, és a hatás nem marad el. A film érezhetően európai, a probléma amit feldolgoz szintén hazai. Jó, hogy a nagyközönség is láthatja végre, hogy milye... több»

 
pepmed   2015. 10. 12.

0

Magyar filmként kezeljük a Viktória - A zürichi expressz című filmet, azonban arról ne feledkezzünk meg, hogy az író és rendező, Men Lareida svájci. Ettől függetlenül a filmet csak dicsérni tudom, jól sikerült minden tekintetben. Napra kész, nem ferd... több»

 
bocerkaa   2014. 10. 05.

0

Viktória - A zürichi expressz idén már nem az első olyan magyar film, amit nem csak hogy érdemes megnézni, de minden bizonnyal évek múltán is emlegetni fogunk. A feldolgozott probléma nagyon is valós, a karakterek élethűek maga a film pedig pörgős, e... több»

 
Oktatófilm a külföldi munkavállalásról. Nyelvtudás nélkül az élet szopás. A svájci gazdaság motorja a kielégült állampolgár. Senki ne lepődjön meg, ehhez a kielégüléshez nekünk, magyaroknak rengeteg közünk van. több»