Matthew McConaughey a nemzeti uborka nap tiszteletére mindent felfedett - szó szerint. Lásd a fotót a galériánkban.

A Mielőtt meghaltam 53 éves sztárja hétfőn egy visszatekintő fotóval ünnepelte meg ezt az alkalmat, amelyen meztelenül pózol: "Savanyúság #nationalpickleday" - írta McConaughey a képhez, amelyen egy hűtőszekrény előtt guggolva látható, nyakában csak egy láncot visel.

"Jól van, jól van, jól van, jól van" - írta több rajongó a kommentszekcióban, idézve a színész ikonikus mondatát az 1993-as Tökéletlen idők című filmből.

"Nagyon jó látni, hogy egy híres fickó ugyanazt a mustárt és steak szószt használja, mint én" - írta egy másik kommentelő, valaki pedig azt kérdezte: "Ki vágta ki ezt a képet? Fel vagyok háborodva."

McConaughey, aki "önjelölt savanyúságszakértő", korábban már 2021-ben elárulta, hogy mennyire szereti a sós rágcsálnivalót. Amikor éppen nem a "savanyú és édes" snack iránti szeretetéről beszél, McConaughey három gyermeke, a 14 éves Levi, a 9 éves Livingston és a 12 éves Vida imádott apukája, akiket feleségével, Camila Alvesszel nevel.

"Jelenleg a legfontosabb dolog a tányéromon az apaság" - mondta a Today című műsorban 2021 decemberében - "Ha gyerekeid vannak, elkezdesz többet gondolni a jövőre, mint korábban. A családom most az első számomra".

McConaughey viccesen azt is elárulta, hogy azért egyezett bele, hogy az egyik karakter hangját adja az Énekelj! című animációs gyerekfilmben, hogy a gyerekei megnézhessék az A-listás apukájuk egyik filmjét.

"Már kezdtem belefáradni abba, hogy megkérdezik tőlem és a gyerekeimtől, hogy 'Mi a kedvenc filmed, amit az apukád csinált? Erre ők: 'Nem tudjuk, nem láttunk még egyet sem'" - mondta McConaughey - "Nem sok olyan filmet csináltam, amit láthattak volna'. Mit csináljak, ültessem le őket A törvény nevében vagy talán a Mielőtt meghaltam elé?" Sokkal több kérdésük lesz, mint nekem válaszom, nem igaz?".

A színész egyébként épp a közelmúltban osztott meg egy hihetetlen történetet a szex közben elhunyt apjáról.