Matthew McConaughey (galériánkban) anyukája nem volt hajlandó eltakarni apa hatalmas férfiasságát, miután az szex közben meghalt.

Kiderült, hogy a Mielőtt meghaltam sztárjának anyukája nem volt hajlandó eltakarni apja hatalmas férfiasságát, miután az szex közben meghalt.

McConaughey a Greenlights című memoárjában nyíltan beszélt szülei kapcsolatáról, és úgy jellemezte őket, mint "a Csendes-óceánt a viharban".

Kay és James McConaughey elég viharos időszakot éltek át, kétszer váltak el, és háromszor házasodtak össze. De a hullámvölgyek ellenére Matthew szerint a rossz időket "felülírta az egymás iránti szeretet és emberség". És a szenvedély közöttük sosem volt kérdéses, hiszen a színész elárulta, hogy az apja megjósolta, hogy a végén meghal, miközben "szeretkezik" a feleségével - ez a jóslat végül valóra vált.

Matthew a könyvében így írta le a pillanatot: "Felhívott az anyukám: 'Apukád meghalt. A térdeim megroggyantak.’"

"Nem tudtam elhinni. Ő volt az apám. Senki és semmi nem tudta megölni őt. Kivéve anyát."

"Mindig azt mondta nekem és a bátyáimnak: 'Fiúk, amikor elmegyek, anyátokkal fogok szeretkezni'. És ez meg is történt. Szívrohamot kapott, amikor elélvezett."

Mint kiderült, ebben a  történetben több is van, amit a színész végül kihagyott a könyvből.

A WTF with Marc Maron podcast egyik epizódjában most elárulta, hogy vannak más részei is a történetnek, amelyek nincsenek benne a könyvben.

"Később megtudtam, hogy amikor a mentő érte jött a házhoz, nyilván az összes szomszéd kijött az utcára." Anyja pedig nem engedte, hogy a mentősök letakarják férje holttestét.

"Folyton tépte a lepedőt, és azt mondta: "Uh-uh, azt akarom, hogy a világ lássa, miért volt a beceneve Big Jim, ne takarjátok le!""."

A szomszédok valószínűleg egy életre megjegyezték ezt a becenevet.

Ami Matthew McConaughey-t illeti, épp tegnap számoltunk be róla, hogy sorozat készül a gengszterfilmje alapján, és máris megvan a főszereplő.