Hamarosan érkezik Star Wars VII előzetese?A kép forrása: Photo © Lucasfilm

Már most hatalmas a felhajtás a J.J. Abrams rendezésében készülő Star Wars - Az ébredő Erő körül, melynek hivatalos alcímét múlt héten leplezte le a Disney. Szintén a közelmúltban derült ki, hogy John Williams külön zenért ír az film első előzeteséhez, a legújabb információk pedig már arról szólnak, hogy a trailer hamarosan bemutatásra kerülhet.  Devin Faraci, a Badass Digest újságírójának értesülései szerint a stúdió négy-öt hét múlva tervezi az előzetes közzétételét, mely a karakterek bemutatására koncentrál majd, de az aláfestő zenén kívül nem kell dialógusokra számítanunk. Ellenben a trailer végén láthatjuk majd a Millenium Falcont. Bár a forrását megbízhatónak véli, azért mindenkit arra int, hogy kisebb fenntartásokkal fogadják az hírt. Mindenesetre Faraci értesülései többé-kevésbé egybeesnek a legutóbbi híresztelésekkel.

Egy ideig ugyanis arról szólt a szóbeszéd, hogy az előzetes Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész előtt fog debütálni, amiben volt is némi ráció, ugyanis a film minden bizonnyal az idei év legjobb nyitását fogja elkönyvelni, egyedül Peter Jackson Hobbit-trilógiájának záró epizódja szállhat vele versenyre. Azonban elég erős érv szól ez ellen, ugyanis nem túl valószínű, hogy a Disney nem egy saját, hanem a Lionsgate produkciója előtt rukkoljon elő az előzetessel. Ezen kívül az a lehetőség is felmerült, hogy az ízelítő a Disney tulajdonában levő AMC televíziós csatornán kerülne bemutatásra. A harmadik lehetőség azonban a legésszerűbb, eszerint ugyanis a stúdió saját kasszasiker várományosa, az Vadregény előtt leplezné le az Star Wars: The Foce Awakens előzetesét.

A film 2015. december 18-án kerül a moziba, a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint John Boyega, , Carrie Fisher, Harrison Ford, Mark Hamill, Adam Driver, Domhnall Gleeson vagy Lupita Nyong'o.