Minden, amit tudnod kell: A Vaják 2. szezonja mától a Netflixen

Már a Netflixen a Vaják második évada, most mindent elmondunk róla.

MIRŐL SZÓL?

Az azonos című irodalmi saga élőszereplős adaptációján főhőse Geralt, egy mutáns szörnyvadász, aki azért küzd, hogy megtalálja a helyét egy olyan világban, ahol az emberek gyakran gonoszabbnak bizonyulnak, mint a szörnyek.

KIK SZEREPELNEK BENNE?

A széria mindhárom főszereplője visszatér a 2. évadban, őket Henry Cavill (Geralt), Freya Allan (Ciri) és Anya Chalotra (Yennefer) alakítja. Az új epizódok új főszereplőket is tartogatnak, köztük a főhősünk mentorát, Vesemirt, akit Kim Bodnia (Megszállottak viadala) alakít. Ha többet tudnál meg a karakterről, nézd meg a Netflixen a Vaják: A Farkas rémálma című animációs filmet, melyben az ő előzménytörténetét ismerheted meg.

ÉRDEMES MEGNÉZNI?

A Vaják első évadát különösen az eredeti könyvsorozat és a videojátékok rajongói várták, de Henry Cavill szerződtetése milliókat ültetett le a képernyő elé. Az első szezonnak viszont bőven akadtak gyenge pontjai, beleértve a történetvezetést. Lauren Schmidt Hissrich, a széria showrunnere viszont megígérte a rajongóknak, hogy ezen javítani fognak.

És úgy tűnik, ez sikerült is nekik. A kritikák szerint az új epizódok vizuálisan és történetvezetésbe is jobbak. Azt viszont jobb tisztázni, hogy sok akcióra nem érdemes számítani ettől a szezontól, erős atmoszférára és izgalmas világépítésre viszont annál inkább.

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Meggyőződve arról, hogy Yennefer életét vesztette Sodden csatájában, Geralt odaviszi Cirilla hercegnőt, ahol a legbiztonságosabbnak érzi - Kaer Morhen várába. Amíg a kontinensen... több»