Netflix: 13 újdonság, amit a jövő héten nézhetsz (július 11-17)

Folytatódik a július és vele együtt az izgalmas Netflix premierek is. A következő héten olyan produkciók érkeznek a streamingszolgáltatóhoz, amelyek között garantáltan talál mindenki valami kedvérevalót.

Történelemi romantikus dráma, fiatalos romantika, dokumentumfilm a tudatnyitásról, koreai sorozatok, indiai szerelmes történet, zombik és még egy régi kedves ismerős is visszaköszön egy animációs sorozatban. A következő listán találhattok ízelítőt a jövő heti kínálatból. A premierek napján weboldalunkról is eljuthatsz egy kattintással a Netflixre, és nézheted is a rózsaszín 'Lejátszás'-mezőre kattintva feltéve, ha van előfizetésed.

#13

NA Varázslat  (2022)

dráma | fantasy | vígjáték

Netflix

Magic Meenu, egy kisstílű bűvész Neemuchban. Nem nagyon érdekli a foci, de meg kell nyernie egy helyi futballbajnokságot, hogy feleségül vehesse a lányt, akit szeret. több»

Indiából érkező romantikus film, amiben egy kisvárosi bűvész olyasmire kényszerül, amit sosem gondolt volna. Hogy elnyerje szerelme kegyeit, be kell juttatnia egy focicsapatot egy torna döntőjébe. Azonban van egy kis gond: a világon minden jobban érdekli, mint a labdarúgás.
#12

dráma

Netflix

Jojo és Paula gyerekkoruk óta elválaszthatatlanok. Amikor Jojo szerelmes lesz, Paula mindent megtesz, hogy megakadályozza Jojót élete legnagyobb hibájának elkövetésében: a... több»

Jojo vad életet élt, azonban egy szép napon szerelmes lesz, és házasodni akar. Legjobb barátnője ezt hatalmas hibának véli, és igyekszik mindent megtenni, hogy meghiúsítsa a frigyet.
#11

dráma

Netflix

Egy exkluzív házasságközvetítő ügynökségen keresztül a nők arra törekszenek, hogy egy kívánatos agglegényhez menjenek férjhez és a társadalom legmagasabb szintjére... több»

A sorozatban egy elvált nővel ismerkedhetünk meg, aki tehetős, fiatal agglegényt keres, akivel a házasság után újra visszatérhetne a társadalom elit rétegébe. Azonban a háttérben egy bosszú terve is meghúzódik - volt férje szeretőjét akarja tönkretenni, aki annak idején kisemmizte őt.
#10

dráma | életrajzi | sportfilm

Netflix

Az illegális szerencsejátékoktól a bundázásig, fedezze fel az egykor nagyra becsült Muay Thai sport mögötti alvilágot ebben a valós események által inspirált drámában. több»

A sorozat valós eseményeket dolgoz fel, amelyek keretén belül betekintést nyerhetünk a Muay Thai küzdősport világába és a sötétebb bugyraiba, ami nem volt híján az illegális szerencsejátékoknak és a bundázásnak sem.
#9

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A történet megtörtént eseményeken alapul. Egy 60 éves édesanya úgy dönt, újra megtalálja a szerelmet Lányai azonban ennek nem annyira örülnek. több»

Egy igaz sztorin alapuló koreai sorozat, amiben egy 60 éves nő úgy dönt, nem öreg még a szerelemhez, és szeretne újra párt találni. Lányai ezt a legkevésbé sem nézik jó szemmel. A szingli munkamániás megpróbálja lebeszélni, az összetört szívét babusgató lánya pedig a szívfájdalomtól akarja megmenteni. Az idős hölgy azonban hajthatatlan, és még az internetes párkereséstől sem riad vissza.
#8

dokumentum | krimi

Netflix

A film azt az 50 évig tartó keresést követi nyomon, amelynek célja Cooper megtalálása volt, aki 1971 novemberében eltérítette a Northwest Airlines utasszállító repülőgépét,... több»

Rendező: Marina Zenovich
Szereplők: Tom Colbert
1971-ben egy férfi felszállt egy repülőgépre, eltérítette, majd 200 000 dollárral a zsebében nyomtalanul eltűnt. D.B. Cooper története évtizedek óta foglalkoztatja a nyomozókat, akik még mindig nem oldották meg az ügyet. A dokumentumfilmben a munkájuk hosszú éveit ismerhetjük meg.
#7

dráma

Netflix

Amikor egy invazív bányavállalat veszélyezteti faluja létét, a két világ között rekedt városi lánynak haza kell térnie, le kell győznie fájdalmas múltját, hogy megmentse a... több»

A sorozat Kenyából érkezik Magyarországra a Netflix jóvoltából. Egy falut a lerombolással fenyegetnek, amikor kiderül, hogy a közelben bányát szeretne nyitni egy vállalat. Főhösünk egy a faluból származó, ma már városi életet élő lány, akinek nehéz döntéssel kell szembenéznie: megmentse a falut, ahonnan elmenekült sok fájdalmas élmény után? Az út végén talán végre önmagát is megtalálja.
#6

dráma

Netflix

Egy 27 éves, Asperger-szindrómás ügyvédről szól a sorozat. Magas, 164-es IQ-jának, lenyűgöző memóriájának és kreatív gondolkodásának köszönhetően a zseniális Woo Young... több»

A sorozat egy brilliáns ügyvédnőről, Woo-ról szól, aki asperger-szindrómával küzd. Több, mint 160-as IQ-val rendelkezik, de nem boldogul jól a szociális helyzetekben, és amikor útnak indul a nagybetűs életben, sokkal több problémával szembesül a hétköznapokban, mint egy átlagos ember.
#5

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm bemutatja, hogy a pszichedelikus szerek mit tanítanak az embereknek a tudatosságról, a halálról, a függőségről, a depresszióról és a transzcendenciáról. több»

A dokumentumfilm egy szokatlan és sok esetben polgárpukkasztó témával érkezik: megvizsgálja milyen hatással vannak a pszichedelikus szerek bizonyos mentális betegségekre, illetve milyen módon befolyásolják a világnézetünket és a gondolkodásunkat.
#4

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy évvel a Riccione-ben történt románc után Vincenzo meghívja Camillát és Furiót apja otthonába, a mitikus Amalfi-partra. több»

A tűzforró nap alatt című romantikus film folytatása, ami 2020-ban debütált. Ez alkalommal tovább követhetjük az akkor megismert karakterek életét és szerelmeiket - most a gyönyörű, napsütötte Amalfi-parton.
#3

39 Meggyőző érvek  (2022)

(8) (2)

dráma | romantikus

Netflix

Nyolc évvel azután, hogy Anne Elliotot meggyőzték, ne menjen hozzá egy szerény származású, daliás férfihoz, újra találkoznak. Vajon megragadja-e a második esélyt az igaz... több»

Jane Austen klasszikus regényének újabb adaptációja, amiben egy fiatal nő elmulasztja egy jóképű férfi szerelmét. Később újra összehozza őket a sors, és felvetődik a kérdés: vajon van-e második esély, ha szerelemről van szó?
#2

akció | animáció | kaland

Netflix

Pó társul egy Vándorló Penge nevű, nemeslelkű angol lovaggal, hogy megtaláljanak egy négy hatalmas fegyverből álló gyűjteményt, mielőtt egy titokzatos menyétpár lecsapna... több»

A harcművész panda nagy sikerrel robbant be a mozikba és a köztudatba 2008-ban. Következtek a folytatásfilmek, sorozatok és miegymás. Néhány éve azonban csend költözött a kung-fu kolostorba, és nem igazán találkoztunk Póval a képernyőkön. A Netflix egy új sorozattal kedveskedik a rajongóknak, amiben kedvenc pandánk egy váratlan segítővel az oldalán indul kalandozni, hogy megmentse a világot. Külön megemlítendő, hogy újra Jack Black kölcsönzi a hangját a főhősnek.
#1

52 Resident Evil  (2022)

(12) (1)

akció | horror | sci-fi | thriller

Netflix

Majdnem három évtizeddel a járvány kitörését követően az Umbrella cég sötét titkai a felszínre kerülnek. A nagysikerű videojáték élőszereplős adaptációja a Netflixtől. több»

Az elmúlt években - mondhatni évtizedekben - a Resident Evil franchise sokféle formában öltött már testet. Temérdek játék, film és animációs sorozat látott napvilágot kisebb-nagyobb sikerrel. Most egy soft-reboot keretén belül újra találkozhatunk az Umbrella céggel, a sötét titkaikkal, a vírussal és mindenki kedvenceivel, a húsevő zombikkal.