Netflix: 5 kiemelt újdonság ezen a héten, köztük az év egyik legmegrázóbb túlélőfilmjével (1. hét, 2024)

Az év első hetében a legnagyobb streaming szolgáltató igazán izgalmas ínyencségekkel kedveskedik!

Jön például a különösen jónak ígérkező A hó társadalma, de a friss Oscar-díjas Michelle Yeoh is visszatér egy ígéretes filmben és kedvenc törp királyunk, Richard Armitage is újra felbukkan egy Netflix eredetiben a 2023-as fülledt, Rögeszme című nagyszerű drámája után.

#5

60 Kriptocsalás  (2024)

(1)

dokumentum

Netflix

Ebben az igaz bűnügyi dokumentumfilmben három fickó kihasználja a szabadjára engedett kriptopénzpiacot, hogy milliókat csaljon ki a befektetőktől és pazar életmódot... több»

Rendező: Bryan Storkel
Bemutató: 2024. január 1-jén / Ray Trapani mindig is bűnöző szeretett volna lenni, már fiatal fiúként is. 2017-ben, a Bitcoin-boom gazdasági őrjöngése közepette nem volt jobb ötlet a csalók számára, mint a kriptovaluta. Így amikor Ray barátja megkereste őt azzal az ötlettel, hogy készítsen bankkártyát kriptográfiai célokra, Trapani élt a lehetőséggel. Csak egy probléma volt: fogalma sem volt, hogyan tegye ezt. Ám a hamis LinkedIn-profiloknak, a fizetett hírességek ajánlásainak és az online közösség kielégíthetetlen vágyának, hogy „gyorsan meggazdagodjunk”, a Centra Tech hamarosan dollármilliókat keresett naponta...
#4

79 Nem versz át  (2024)

(20)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»

Bemutató:  2024. január 1-jén / A történet Maya Sternt (Michelle Keegan) követi, aki megpróbál megbékélni férje, Joe (Richard Armitage) brutális meggyilkolásával. Ám amikor Maya daduskamerát szerel fel, hogy szemmel tartsa kislányát, megdöbben, amikor egy férfit lát a házában. A férjét, akit halottnak hitt...
#3

dokumentum

Netflix

Egypetéjű ikrek nyolc héten át változtatják étrendjüket és életmódjukat egy egyedülálló tudományos kísérletben, amelynek célja annak feltárása, hogy bizonyos... több»

Bemutató: 2024. január 1-jén / Az egypetéjű ikrek nyolc hétig változtatják étrendjüket és életmódjukat egy egyedülálló tudományos kísérletben, amelynek célja annak feltárása, hogy bizonyos ételek milyen hatással vannak a szervezetre.
#2

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

Bemutató: 2024. január 4-én / Amikor egy hatalmas tajvani triád fejét lelövi egy titokzatos bérgyilkos, Charles „Chairleg” Sun (Justin Chien) Los Angelesbe indul, hogy megvédje anyját, Eileent (Michelle Yeoh) és naiv öccsét. , Bruce-t (Sam Song Li) – aki egészen mostanáig teljesen védve volt a családjáról szóló igazságától. De ahogy Tajpej leghalálosabb társadalmai és egy új feltörekvő frakció fej-fej mellett halad a dominanciáért – Charlesnak, Bruce-nak és anyjuknak be kell gyógyítania a különélésük okozta sebeket, és ki kell deríteniük, mit jelent valójában a testvériség és a család, mielőtt számtalan ellenségük egyike megölné őket.
#1

84 A hó társadalma  (2023)

(28) (6)

dráma | életrajzi | kaland | katasztrófafilm

Netflix

Egy rögbicsapat repülőgépe lezuhan egy gleccseren az Andokban. Az a néhány utas, aki túléli a balesetet, a világ egyik legnehezebben túlélhető környezetében találja magát. több»

Bemutató: január 4-én / 1972. október 13-án az uruguayi Montevideóból egy rögbicsapat szállt fel az 571-es járatra, amely a chilei Santiagóba tartott egy mérkőzésre. Ám a havas Andokon át vezető úton - nem sokkal a célállomás előtt - a repülőgép lezuhant a kopár hegyek mélyén, ahol a hőmérséklet elérheti a mínusz 40 fokot is. Tizenkét ember meghalt a becsapódáskor, és többen súlyosan megsérültek. Csak 29-en élték meg a második napot az Andokban. Miután több kutató-mentő repülőgép átfésülte a területet, a keresést leállították, és az utasokat halottnak tekintették. Közel két és fél hónap elteltével 16 túlélőt sikerült kimenteni. De mi történt ezalatt a 72 nap alatt? A Gaudí- és Goya-díjas rendező, J. A. Bayona A hó társadalma című filmje az Andokban történt repülőkatasztrófa majdnem lehetetlen történetét meséli el. A film, Bayona első spanyol játékfilmje a 2007-es Az árvaház óta.