Netflix: Ezt a 10 sorozatot nézi most mindenki a világon, az 1. állva hagyta a mezőnyt

A Netflix közreadta a top 10 legnézettebb tartalmáról szóló adatokat, amelyek alapján jelenleg a Szexoktatás negyedik évada a legnézettebb produkció a platformon.

A One Piece továbbra is tartja magát a harmadik helyen, míg a nagyon sötét, míg krimi-doksorozat, a Kettős gyilkosság Dél-Karolinában második évada a dobogó második fokán végzett. A Szexoktatás utolsó évada ugyanakkor a Rotten Tomatoes portálon meglehetősen felemás eredményt ért el, a kritikusok 92, míg a nézők 36 százalékra értékelték azt.

“Olyan sorozatot akartunk készíteni, amely választ ad néhány olyan kérdésre, amelyek mindannyiunkban felmerültek a szerelemmel, a szexszel, a barátsággal és a testünkkel kapcsolatban. Valamit, ami segített volna abban, hogy belső tinédzsereink egy kicsit kevésbé érezzék magukat egyedül” - írta egy nyílt levélben nemrégiben Laurie Nunn, a sorozat alkotója, vezető írója és executive producere.

“Lenyűgöző volt látni, hogy a sorozat világszerte milyen kapcsolatot teremtett az emberekkel, és reméljük, hogy néhányan közületek is kevésbé érezték magukat egyedül” - tette hozzá Nunn.

A nézettségi adatokról szóló listánkat lentebb közöljük.

 

#10

dráma | vígjáték

Netflix

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»

12 millió nézettség
#9

dokumentum | krimi

Netflix

A sorozat második évadában első kézből származó beszámolókat láthatunk azoktól, akik ott voltak a Maggie és Paul Murdaugh meggyilkolását megelőző és követő napokban,... több»

7,6 millió nézettség
#8

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

6,2 millió nézettség
#7

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

4,6 millió nézettség
#6

dokumentum

Képzeld el, hogy börtönben vagy. Most képzeld el, hogy egy idegen országban élsz. Félelmetes? Paul Connelly bevisz ezekbe a börtönökbe. Megmutatja, milyenek a rabok és az őrök... több»

4 millió nézettség
#5

családi | dráma

Netflix

A várva várt második évadban ismét csatlakozhatunk Summer Torreshez (Sky Katz), aki visszatér Shorehavenbe, ahol készen áll arra, hogy lenyűgözze ausztrál haverjait rendkívüli... több»

3.4 millió nézettség
#4

romantikus

Netflix

Vajon az igaz szerelem rátalál az új évad szereplőire? A sikeres valóságshow az ötödik évadban is keresi a választ a kérdésre. több»

3 millió nézettség
2,6 millió nézettség
#2

akció | dráma | háborús | kaland | történelmi

HBO Max | Netflix

Japán 1941. december 7-én hadüzenet nélkül támadást indít az Egyesült Államok ellen, és súlyos csapást mér a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottára. Ezt követően az... több»

2,4 millió nézettség
#1

dokumentum | krimi

Netflix

Megrázó tragédiák ráznak meg egy szorosan összetartó dél-karolinai közösséget, és feltárják a legbefolyásosabb család szörnyű titkait. több»

2,4 millió nézettség