Netflix: Sorozat készül a sikerfilmből, Chris Evans és 14(!) másik sztár is visszatérA kép forrása: Leon Bennett / Getty Images for Netflix

2022 januárja óta ismert, hogy a Netflix a Scott Pilgrim a világ ellen című anime-sorozat adaptációján dolgozik, bár ez nem a korábbi élőszereplős film folytatása lesz, hanem a legendás képregény új értelmezése.

Most megjelent az első teaser a Scott Pilgrimhez, és ha egyelőre nem is láthatunk semmit, nagy örömet okozhat a sorozat rajongóinak, hiszen megerősíti, hogy a 2010-es kultfilm sztárjai ismét a hangjukat kölcsönzik majd karakterüknek.

Az ex-Amerika kapitány Chris Evans mellett, aki Lucas Lee szerepében fog sok bajt okozni, Michael Cera ismét a reménytelenül romantikus Scott Pilgrimnek kölcsönzi majd a hangját, akinek új szerelme, Ramona Flowers (hangját ismét Mary Elizabeth Winstead adja) expasijaival kell felvennie a versenyt.

Többek között Kieran Culkin (Wallace Wells), Anna Kendrick (Stacey Pilgrim), Brie Larson (Envy Adams), Aubrey Plaza (Julie Powers), Brandon Routh (Todd Ingram), Jason Schwartzman (Gideon Graves)  és Ellen Wong (Knives Chau) is ismét hangjukat kölcsönözik korábban játszott karaktereiknek.

A film rendezője, Edgar Wright executive producerként kíséri majd a sorozatot. Emellett Bryan Lee O'Malley-t, a Scott Pilgrim képregény alkotóját is szerződtették a sorozathoz. Ben-David Grabinski-vel együtt ő írta a rendkívüli coming-of-age történet anime változatának forgatókönyvét. Mindketten a sorozat showrunnerei is lesznek.

A SZTORI

Scott Pilgrim egy igazi lógós. Huszonhárom éves, Torontóban él, basszusgitározik egy Sex-Bob-omb nevű bandában, és évek óta vár a nagy áttörésre. A huszonéves a randizásban sem különösebben sikeres: legutóbbi kapcsolata jó ideje volt - és sajnos az is keserves véget ért, amin az agglegény még mindig nem tette magát teljesen túl.

Ám ekkor Scott fülig beleszeret a gyönyörű Ramonába, akinek kék hajától és szertelen viselkedésével eláll a lélegzete. Nehézséget okoz azonban, hogy az ismeretlen szépségnek sötét titka van. Ha randizni akar vele, Scottnak előbb Ramona exeivel kell versenyeznie. Scottot nem kell kétszer kérni, elfogadja a kihívást!

akció | fantasy | romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2023.02.14.)

A szerelemért meg kell küzdeni, ezt Scott Pilgrim (Michael Cera) is tudja, viszont amikor megismeri Ramonát (Mary Elizabeth Winstead), olyan feladattal találja szembe magát, ami... több»