Premierdátumot és hivatalos címet kapott az Annabelle2

Nyáron a mozikban a világszerte milliók által várt horror folytatás.

Idén végre folytatódik a Démonok között 2014-es spin-offja, az Annabelle. A New Line égisze alatt készülő produkció Annabelle: Creation (Annabelle: Teremtés) címmel kerül majd a mozikba, ráadásul a premier sincs már messze, ugyanis a stúdiók a bemutató dátumát augusztus 11-re tűzte ki.

Az Annabelle 2: A teremtés rendezői székét a hazánkban is vetített Amikor kialszik a fény direktora, David F. Sandberg fogalhatja el. A történet szerint lányuk tragikus halála után néhány évvel, egy babakészítő és felesége egy apácát és néhány fiatal lányt látnak vendégül a helyi árvaházból, akik csakhamar a babakészítő megszállott teremtményének, Annabelle célpontjaivá válnak.

Bár a kritikusok vegyesen fogadták, az Annabelle hatalmas sikert aratott a nézők körében, 6,5 millió dolláros költségvetésére 256 milliót termet világszerte. Hasonló arányokkal büszkélkedhetnek a Démonok között egyes epizódjai, melyek eddig összesen 600 millió dollárnál is többet hoztak a New Line konyhájára. Nem csoda, hogy az Annabelle után egy másik spin-offal is bővítik a franchise-t, 2018-ban ugyanis érkezik a Démonok között apácájáról szóló horror, Az apáca