Rebel Wilson azt állítja, hogy Sacha Baron Cohen meg akarta alázni a közös filmjük forgatásán

Rebel Wilson kemény vádakat fogalmazott meg Sacha Baron Cohennel szemben a 2016-os Agyas és agyatlan című filmjük forgatásán szerzett tapasztalataival kapcsolatban.

A színésznő a hamarosan megjelenő "Rebel Rising" című memoárjában leírja, hogy tiszteletlenül bántak vele és úgy érezte, hogy megalázzák, különösen a testsúlyát illetően. 

"Az egy dolog, hogy valaki, aki kövér, kihasználja a méretét a komédia kedvéért, de az egy másik dolog, hogy valaki más megalázzon téged" - idézi a színésznő a The Times-nak adott interjúját a Deadline.

Wilson azt állítja, hogy az öltözékeit úgy választották ki, hogy "látszódjon az összes narancsbőr a combomon, és egy olyan felső, ami a karom legkövérebb részét mutatja... mintha valami olyan lennék, akit ki lehet nevetni és le lehet degradálni a méretem miatt."

Cohen és a film producerei tagadták a szexuális zaklatásra vonatkozó állításait, és Wilson szerint egy félrevezető klip közzétételével próbálták lejáratni őt, melyen úgy tűnik, hogy teljesen együttműködik a kreatív folyamatban. Wilson állítása szerint ráadásul a klipet kiragadták a kontextusból és meg is vágták.

A napokban fény derült az egyik konkrét esetre is a forgatásról, melyről itt írtunk bővebben.

akció | kaland | krimi | szatíra | thriller | vígjáték

Az Agyas és Agyatlan című vígjátékban egy brit tikosügynök kénytelen menekülni egy akciót követően a világuralomra törő ellenség elől. A bátor, vakmerő és brit... több»