Sandra Bullock elmondta, miért nincs fent a közösségi oldalakon

Sandra Bullock saját állítása szerint megtanulta a leckét, egy friss interjúban végre elmondta, miért nincs fent a közösségi oldalakon.

A színésznő az 1995-ben megjelent A hálózat csapdájában című filmben vállalt főszerepet, amely úgy tűnik, hogy a mai napig nagy hatással van rá, a The Jess Cagle Show műsorban pedig fel is merült a kérdés, hogy csakugyan a kultikus akcióthriller miatt kerüli a közösségi médiát.

“Sokat megtudtam akkoriban” - jegyezte meg humorosan a színésznő. “Igazi hackerekkel találkoztunk a munkálatok során, és emlékszem, hogy az emberek egyre csak azt kérdezték, hogy tényleg lehetséges-e az, hogy a számítógép segítségével rendelhetnek pizzát, én pedig azt feleltem, hogy igen” - mondta Bullock.

Irwin Winkler rendezésében Bullock egy Angela Bennett nevű IT szakértőt alakít, aki váratlanul leleplez egy kormányzati összeesküvést, ennek következményeként pedig Angela teljes személyazonosságát kitörlik az úgynevezett hálózatról. Egy kétségbeesett hajsza veszi kezdetét, amely során a nő megpróbálja visszaszerezni régi életét.

“Én csak lusta vagyok. De felszállok rá, és trollkodom majd a barátaimmal. Amint a gyerekeim is használni kezdik, én is tudni fogom, hogyan kell navigálni rajta. Nem akarok naiv maradni” - tette hozzá a színésznő.

Sandra Bullock egyébként az idén április 21-én debütáló Az elveszett városban lesz látható, a film további szerepeiben pedig érkezik Channing Tatum és Daniel Radcliffe.

akció | kaland | romantikus | vígjáték

A zseniális, ugyanakkor  visszahúzódó írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) azzal töltötte az egész karrierjét, hogy népszerű romantikus-kalandregényeiben egzotikus helyekről... több»