Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

A hálózat csapdájában (1995)

The Net
Filmadatlap
 
17
Szereplők
7
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Sandra Bullock
Jeremy Northam
Sandra Bullock

Videók (1)

 
uniterra   2021. 03. 02.

legújabb vélemény

0

Elképesztő, hová fejlődtünk, mai szemmel gagyi számítástechnika, amit látunk ebben a filmben. Bullock aranyos kislány, aki folyton menekül, ez a téma még, ami e körül forog. Hát igen, kissé kopott. Azért nem rossz.

 
indingo   2019. 10. 22.

0

Nekem bejött ez a film, mert azt nem felejtem el, hogy 1995-ben járunk, bár sok olyan epizód van benne, amit nehéz elhinni, de egyben félelmetes is, mivel a túldigitalizált világban mindenki adatához hozzá lehet férni, és most, 25 évvel később ez itt, Magyarországon is valóság lehetne.

 
rbernadett   2015. 04. 20.

0

1995-ben ez a film nagyon ijesztő volt, kicsit nehéz volt elképzelni, hogy valakit egy gombnyomással ki lehessen törölni a történelemből. Mára ez a téma már annyira fénykorát éli, hogy a film egy kicsit nevetséges is. Pláne az eszközök.

 
Balu   2015. 05. 12.

1

Sandra Bullock mindig is nagy kedvencem volt. Érdekes látni mennyivel másabb volt az élet anno, és amik ma mindennaposak régen nagyon nem volt az.. Egyébként pedig jó volt, Sandra jól játszik, megalapozta a jövőjét, és kicsit ennek a filmnek köszönhetően is tart ott ahol most, mert egy másik oldalát is megmutatta.

 
Kadinta   2017. 07. 11.

1

Megértem a sok negatív kommentet, de szerintem nagyon kreatív film, én imádom. Nem korszerű, de hát hogy is lehetne, ha egy ilyen gyorsan fejlődő világban élünk. Szerintem érdemes adni neki egy esélyt.

 
Adepto   2016. 02. 21.

0

A maga idejében ez a film valószínű, hogy nagyon egyedi volt a téma kapcsán és az akkori időkben a személyiséglopások, vagy az hogy gyakorlatilag eltörölnek egy embert a "rendszerből" elképzelhetetlennek tűntek. Azóta készült más jobb ilyen témájú fi... több»

 
Imlah   2017. 11. 27.

0

Klasszikus, izgalmas dráma. Lehet rajta izgulni. Végig lekötött. Jól összerakott film profi színészi alakítással. Meggyőző és hiteles. Kategória kedvelőinek ajánlom!

A film összbevétele 110 627 965 dollár volt (imdb.com).

 

A könyv, amit Angela a tengerparti jelenetben a kezében tart, majd ledob, Gabriel García Márqueztől a Szerelem a kolera idején.

(rbernadett)
 

Az operációs rendszer, amit Angela használ az egész film során: Mac OS 7.

(rbernadett)