Az idei évben Zack Snyder két szuperprodukcióval is jelentekzeett, Az Igazság Ligája rendezői változata hosszas várakozás után debütált, és persze mondani se kell, hogy szinte azonnal elnyerte a rajongók szívét, hamarosan azonban érkezik A halottak hadserege, amelyhez már be is futottak az első vélemények.

Zack Snyder kétségtelenül a zombis filmek világában érzi magát igazán otthon, az előzetes alapján pedig valami egészen újat sikerült hoznia ebben a műfajban, a film főszerepeiben Dave Bautista, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Omari Hardwick, Ella Purnell és Tig Notaro láthatóak. Egy ilyen parádés szereposztást már csak Junkie XL zenéjével lehetett megfejelni, a várt hatás pedig nem is maradt el.

A közösségi médiát szabályosan elárasztották a filmet méltató bejegyzések, amelyek “menőnek”, “véresen szórakoztatónak” és persze “őrülten erőszakosnak” titulálták a produkciót. Egy Öngyilkos osztagot kaptunk zombikkal megpakolva - talán így lehetne a legtömörebben jellemezni a filmet, lentebb pedig össze is válogattunk néhány posztot ezek közül.

A halottak hadserege május 21-én érkezik a Netflixen, a Mafab új funkciójának köszönhetően pedig a lejátszás közvetlenül el is indítható majd a “Lejátszás a Netflixen” gomb segítségével abban az esetben, ha már van előfizetésetek a streaming szolgáltatónál.