Spirál visszatér, és brutálisabb, mint valaha!

Májusban Spirál visszatér a mozikba! Minden idők egyik legsikeresebb horror-sorozatának legújabb fejezete igazi hátborzongató élményt ígér minden horror-, és mozirajongónak!  

A Spirál: Fűrész hagyatéka  Chris Rock ötlete alapján készült, aki producere, és főszereplője is a vérfagyasztó alkotásnak. A film direktora Darren Lynn Bousman, aki nem csak a horror műfajában, de a Fűrész-filmek világában is otthonosan mozog, ugyanis ő a második, a harmadik, és a negyedik Fűrész-filmek rendezője is. A további szerepekben: Samuel L. Jackson, Max Minghella (A szolgálólány meséje), és Marisol Nichols (24, Riverdale).  

A történet főhőse egy nyomozó és társa, akik hajtóvadászatot indítanak egy brutális sorozatgyilkos után. A gyilkosságok nagy hasonlóságot mutatnak Fűrész korábbi tetteire, úgy tűnik, hogy valaki vagy valakik átvették a játékmester helyét. A nyomozó azonban váratlanul maga is csapdába esik, és apjával a kegyetlen játék kellős közepébe csöppen.

A film május 27-től a mozikban, a magyar szinkronos előzetest idelent nézhetitek meg. 

horror | krimi | misztikus | thriller

A Fűrész franchise rebootjának főszereplője három férfi, egy egykori rendőr (Samuel L. Jackson), egy nyomozó, Ezekiel Banks (Chris Rock) és egy zöldfülű zsaru (Max Minghella),... több»