Star Wars 10: Ezt a Jedit alakíthatta volna Helen Mirren az elkaszált folytatásban

Az szinte már biztos, hogy a Lucasfilm elvetette Damon Lindelof Star Wars-filmjét, azonban most napvilágot látott néhány izgalmas információ a projekttel kapcsolatban.

A The Hot Mic podcast új epizódjában Jeff Sneider újságíró ugyanis elárulta, hogy Lindelof filmjében egy sokkal idősebb Rey-t láthattak volna a nézők, akit nem más, mint Helen Mirren alakított volna.

A történet szerint Rey egy új Jedi Akadémiát alapított volna, ahol két tanítványt képez ki. Sneider elmondta, hogy a cselekmény közel 60 évvel a Skywalker kora történései után játszódik, és hogy a két tanítvány egy férfi és egy nő lenne.

“Amikor castinglistákat állítanak össze, azt mondják: ‘Ideális esetben ez a személy az, akit szeretnénk.’ Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy végül minden az elképzelések szerint alakul. Alapvetően viszont az idősebb Rey esetében Helen Mirren jutott az eszünkbe” - mondta Sneider.

Lindelof nemrégiben beszélt az Esquire-nek a történtekről. Elmondása szerint bár annak idején kérte tőle a stúdió, hogy hagyja el a produkciót, továbbra is elképzelhetőnek tartja, hogy együtt dolgozzon velük.

“Vissza fogok állni a klub előtt a sorba, és megpróbálok újra bejutni? Természetesen. Ha elsőre nem sikerül, akkor próbálkozom újra” - mondta Lindelof.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az utolsó felvonásához érkezett a legendás Skywalker-saga. Nem sokkal a crait-i ütközet után egy félelmetes és ismerős hang csendül fel az éterben. Az évtizedek óta halottnak... több»