Star Wars: Érkezik az új trilógia?

A 2019-ben mozikba került Skywalker kora óta meglehetősen csendes a Lucasfilm háza tája. Noha a Disney főként a sorozatokra fókuszált az elmúlt években, a Skywalker-saga lezárása után hamar felröppent a hír, hogy a stúdió új filmes trilógiát készít elő.

A korábbi tervek szerint a Trónok harca sorozat készítői, David Benioff és D. B. Weiss dolgoztak volna a projekten, a stúdió azonban a későbbiekben menesztette a párost. Jelenleg csupán a Patty Jenkins rendezésében készülő Rogue Squadron megjelenésére van némi remény, bár hivatalos premierdátumot a mai napig nem kapott a produkció.

Joanna Robinson, a Vanity Fair korábbi munkatársa egy friss interjúban beszélt arról, hogy felröppent nemrégiben néhány pletyka azzal kapcsolatban, hogy az új trilógia előkészülete jelenleg is zajlik. A cselekmény feltételezhetően a már fentebb említett kilencedik epizód történései után játszódik, a sztori középpontjába pedig egy új Jedi rend felemlkedése kerül, de ennél több információt nem lehet tudni a projektről.

Egy biztos: a Disney a Star Wars franchise-t nem csupán a Disney+ exkluzív tartalmának szeretné meghagyni, így egész biztosan további egész estés szuperprodukciókra is számíthatnak az SW rajongók, hiszen ötletekben eddig sem volt hiány.

Az Obi-Wan Kenobi sorozat májusban debütál majd, amelynek főszerepeiben Ewan McGregor, Hayden Christensen, Joel Edgerton, Kumail Nanjiani, Sung Kang, Indira Varma és Moses Ingram lesznek láthatók.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az utolsó felvonásához érkezett a legendás Skywalker-saga. Nem sokkal a crait-i ütközet után egy félelmetes és ismerős hang csendül fel az éterben. Az évtizedek óta halottnak... több»