A Skywalker-saga egyik örökösen megválaszolatlan kérdése Han Solo családja, és bár a karakter kapott egy önálló filmet még 2018-ban, Ron Howard rendezése valahogy nem tért ki erre a témára.

A 2018-as Solo filmben egész egyszerűen Corellia árvájaként hivatkoznak a Star Wars ikonikus hősére. Alig egy hete került a boltokba a Marvel gondozásában a Han Solo & Chewbacca képregénysorozat első kiadványa, amelyben bizony végre fény derül erre a titokra is.

A képregény utolsó oldalain, amelynek cselekménye egyébként az eredeti trilógia történései előtt zajlik, az ifjú Solo egy kantinban egy idegennel koccint, az apjára emeli poharát, akiről annyit tud csupán, hogy Ovannak hívtak, és hogy űrhajóépítőként dolgozott.

A férfi ekkor elárulja, hogy ugyanaz a keresztneve, így megérti, hogy ő Han apja. "Megtaláltalak, fiam" - kiáltja, majd megölelik egymást.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során... több»