Streaming szemle: 4 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (január 29-február 4)

Miközben az egyik hónap átcsap a másikba és néhány lépéssel közelebb kerülünk a tavaszhoz, a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók gondoskodnak arról, hogy kikapcsolódással és szórakozással töltsük a hideg estéket kedvenc filmjeink és sorozataink társaságában. A következő napokban is egy sor új premierrel számolhatunk. Érkezik a Mr. & Mrs. Smith sorozatadaptációja, valamint A popzene legjobb éjszakája című dokumetumfilm arról a napról, amikor a 80-as évek legnagyobb popikonjai összefogtak, hogy megalkossanak egy korszakalkotó dalt. Listánkban leginkább a kiemelt tartalmakra összpontosítottunk, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#4

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Orion egy fiatal fiú, aki fél a magasságtól, a háziállatoktól, és akit majdnem katatón állapotba hoz a legnagyobb veszély: a sötétség. A Sötétség elviszi Oriont egy... több»

Az Orion és a sötétség egy animációs film, amelyet Sean Charmatz rendezett (ez a rendezői debütálása) és Charlie Kaufman írt Emma Yarlett azonos című gyermekkönyve alapján. A történet főhőse, Orion egy nagyon félős kisfiú, aki leginkább a sötétségtől retteg. Egy napon meglátogatja őt a sötétség megtestesült alakja és kalandos utazásra viszi, hogy megtanulja, nem kell félni az ismeretlentől.
#3

60 A kórus  (2024)

dokumentum | zenés

Disney+

A Detroit szívében élő tanár, mentor és apafigura, Anthony több mint két évtizede több mint 1000 gyerekre gyakorolt hatást és adott erőt a zenén keresztül. Az „America's Got... több»

Rendező: Rudy Valdez
Szereplők: Detroit Youth Choir
A Disney+ kínálatába érkező dokumentumfilm-sorozat Detroitba kalauzolja el a nézőket és bemutatja egy lelkes tanár, Anthony munkásságát, aki a zene és az ének ajándékát hozta el a gyermekeknek, és ezzel célt és erőt adott nekik.
#2

dokumentum | zenés

Netflix

1985. január 25-én a korszak legnépszerűbb zenészei közül több tucatnyian gyűltek össze Los Angelesben, hogy felvegyenek egy jótékonysági kislemezt az afrikai éhínség... több»

Rendező: Bao Nguyen
1985. január 28-án az American Music Awards éves díjátadójára került sor. A popvilág legnagyobbjai - Diana Ross, Stevie Wonder, Bruce Springsteen, Lionel Richie és Tina Turner - gyűltek össze Hollywoodban a zenei naptár legrangosabb estéjére. A díjátadó után a művészek egy szigorúan titkos stúdióban találkoztak, hogy az afrikai szegénység elleni küzdelem támogatására elénekeljék a "We Are The World" című legendás popdalt.
#1

60 Mr. & Mrs. Smith  (2024)

(2) (1)

akció | krimi | vígjáték

Amazon Prime Video

A Mr. és Mrs. Smith ezen változatában két magányos idegen egy titokzatos kémügynökségnél kap munkát, amely kémkedéssel, gazdagsággal, sok utazással és egy álomotthonnal teli... több»

A Mr. és Mrs. Smith egy kémvígjáték, amelyet Francesca Sloane és Donald Glover készített a 2005-ös film alapján. A főszerepekben Glover és Maya Erskine látható. A történetben két kém összeáll, hogy John és Jane Smith néven egy házaspárnak adják ki magukat.