Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (február 26-március 3)

A következő héten ismét sok nagyszerű premierrel halmoznak el minket a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók. Megnézhetjük James Clavell A sógun című klasszikus regényének legújabb adaptációját, végre otthonainkban is elérhetővé válik Joaquin Phoenix és Ridley Scott közös produkciója, a Napóleon és Adam Sandler vadonatúj filmje, Az űrhajós. Természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban a megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

61 Jó fiú  (2022)

(3)

horror | thriller

Telekom TVGO

Christian – egy milliomos örökös, egy társkereső alkalmazáson találkozik Sigriddel – egy fiatal diáklánnyal. Gyorsan egymásra találnak, de csak egy probléma van: Christian... több»

Sigrid úgy gondolja, hogy a bájos és jóképű Christian mellett megtalálta a tökéletes párt, de van egy bökkenő - egy olyan férfival él együtt, aki úgy viselkedik, mintha a kutyája lenne. Sigrid megpróbál nyitott maradni, és folytatja a kapcsolatot, de kezd észrevenni egy alattomos mellékzöngét Christianban. Talán a "kiskutyás játék" nem is olyan ártatlan, mint amilyennek látszik. A feltörekvő skandináv filmesek, Viljar Bøe és Karl Oskar Åsli hátborzongató játékfilmes debütálása.  
#5

thriller

Amazon Prime Video

Egy tehetséges nőnek az intellektusa lehetőséget ad arra, hogy a titkos európai rendőrség élére álljon. De ez visszafelé sül el, és mindent elveszít. Az otthonában elkövetett... több»

A Reina Roja egy thrillersorozat, amelyet Koldo Serra rendezett Juan Gómez-Jurado azonos című regénye alapján. A főszerepekben Vicky Luengo és Hovik Keuchkerian láthatóak. A történetben a világ legintelligensebb embere, Antonia Scott előbújik remetelakjából, és összeáll Jon Gutiérrez baszk rendőrügynökkel, miután egy gazdag család sarját meggyilkolják, egy másik család örökösét pedig elrabolják.  
#4

68 Robotzsaru  (2014)

(29) (23)

akció | krimi | sci-fi | thriller

HBO Max

A világ vezető robottechnológiai cége, az OmniCorp már évek óta sikerrel gyárt katonai célra önműködő harci gépeket, drónokat és robotokat. A vállalat rendőri használatra... több»

A RoboCop egy sci-fi akciófilm, amelyet José Padilha rendezett és Joshua Zetumer, Edward Neumeier és Michael Miner írtak. Az 1987-es film remake-je, és összességében a Robotzsaru-franchise negyedik része. A film főszerepében Joel Kinnaman alakítja a címszereplőt, mellékszerepekben Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jennifer Ehle és Jay Baruchel látható. A 2028-ban játszódó filmben egy nyomozó súlyosan megsérül, és kiborggá alakítják, akinek programozása elmossa a határt ember és gép között.  
#3

51 Az űrhajós  (2024)

(17) (2)

dráma | kaland | sci-fi

Netflix

Az árva kisfiúként, nagyszüleinél nevelkedett Jakub Procházka mindenen és mindenkin túltesz, hogy ő legyen az első cseh űrhajós. több»

Az Űrhajós egy tudományos fantasztikus dráma, amelyet Johan Renck rendezett és Colby Day írt. A film Jaroslav Kalfař 2017-es regénye alapján készült. A film főszereplői Adam Sandler, Carey Mulligan, Kunal Nayyar, Isabella Rossellini és Paul Dano. A cselekménye egy űrhajóst követ, akit a Naprendszer szélére küldtek egy küldetésre, ahol találkozik egy lénnyel, aki segít neki megoldani a földi életet érintő problémáit.  
#2

64 Napóleon  (2023)

(30) (12)

akció | dráma | életrajzi | háborús | történelmi

Apple TV+

Miközben a szívós és rátermett francia hadseregparancsnok, Bonaparte Napóleon (Joaquin Phoenix) gyakorlatilag pillanatok alatt Franciaország császárává emelkedik, egyúttal... több»

A Napóleon egy történelmi dráma, amelyet Ridley Scott rendezett. A film Bonaparte Napóleon életét és pályafutásának emlékezetesebb állomásait tárja fel. Megismerhetjük hatalomra jutásának történetét és a kapcsolatát feleségével is. A főszerepekben Joaquin Phoenix és Vanessa Kirby láthatóak.
#1

60 A sógun  (2024)

(4) (3)

dráma | kaland | történelmi

Disney+

A sógun James Clavell bestseller regényének eredeti adaptációja, melyet Rachel Kondo és Justin Marks készített. A 10 epizódos minisorozat az 1600-as évek Japánjában játszódik,... több»

A sógun egy történelmi drámasorozat, amely James Clavell 1975-ös, azonos című regénye alapján készült. A regényből korábban egy 1980-as televíziós minisorozatot is forgattak. A történetben két különböző világból származó ambiciózus férfi és egy titokzatos női szamuráj történetét követhetjük nyomon: John Blackthorne, egy kockázatvállaló angol tengerész, aki hajótörést szenved Japánban, egy olyan országban, amelynek ismeretlen kultúrája végül újradefiniálja őt; Lord Toranaga, egy ravasz, hatalmas hűbérúr, aki ellentétben áll saját veszélyes, politikai riválisaival; és Lady Mariko, egy felbecsülhetetlen képességekkel, de tisztességtelen családi kötelékekkel rendelkező nő, akinek bizonyítania kell értékét és hűségét.