Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (március 25-31)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók rengeteg újdonsággal készülnek nézőiknek a következő héten is. A Telekom TV GO jóvoltából megnézhetjük a Kívánság című animációs filmet, az Apple TV+ egy érdekes dokumentumfilmmel készül, ami elmeséli a híres humorista és színész, Steve Martin életének, illetve karrierjének történetét. Ezen kívül a Netflix jóvoltából megnézhetjük A gyönyörű játék című filmet Bill Nighy főszereplésével és a nosztalgiázni vágyók számára az HBO Max elhozza Steven Spielberg klasszikussá vált sci-fi-jét, a Harmadik típusú találkozásokat. Listánkban a szolgáltatók kiemelt újdonságaira szorítkoztunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz a weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

dráma | sci-fi

HBO Max

Egy amerikai kisváros lakóinak életét rejtélyes, azonosítatlan repülő tárgyak érkezése zavarja meg. Akik kapcsolatba kerültek a világűrből érkező idegenekkel, furcsán... több»

Steven Spielberg filmje egy tudományos fantasztikus dráma, amiben Richard Dreyfuss, Lance Henriksen, Melinda Dillon, Carl Weathers, Bob Balaban, Teri Garr és François Truffaut szerepelnek. A történetben megismerhetjük Roy Nearyt, aki egy egyszerű irodai dolgozó Indianában, azonban élete örökre megváltozik, miután találkozik egy földönkívülivel.
#5

NA The Baxters  (2024)

családi | vígjáték

Amazon Prime Video

A Karen Kingsbury bestseller regényei alapján készült családi dráma Elizabeth és John Baxter, valamint felnőtt gyermekeik útját követi az élet hullámhegyein és mélypontjain... több»

A sorozat egy Karen Kingsbury regényei alapján készült családi dráma. A szériában egy családot ismerhetünk meg, illetve a család tagjainak életét, kalandjaikat, csalódásaikat és útjaikat, amelyek nem mindig mutatnak egy irányba.
#4

60 Lázadó Nell  (2024)

(1)

akció | dráma | kaland

Disney+

A gyilkossággal vádolt Nell Jackson kénytelen fosztogatásból élni két nővérével. Egy Billy Blind nevű bátor szellem segítségével rájön, hogy a sors nem véletlenül vezette... több»

A sorozat egy kalandos történelmi dráma, amiben megismerhetjük Nell Jackson karakterét, akit hamisan gyilkossággal vádolnak meg, ezért törvényen kívüli útonállóvá válik. Viszont egy szellem megjelenése elhozza számára a felismerést: a sorsa ennél sokkal többet rejt.
#3

dráma | sportfilm

Netflix

A hajléktalanság megszüntetéséért küzdő szervezetek évente tornát szerveznek hajléktalan férfiak számára, hogy versenyezzenek a Hajléktalan Világbajnokság néven ismert... több»

A film egy sportdráma Thea Sharrock rendezésében, illetve Bill Nighy és Micheal Ward főszereplésével. A történetben megismerhetünk egy brit, hajléktalanokból álló focicsapatot, akik Rómába utáznak, hogy részt vegyenek a hajléktalanoknak rendezett világbajnokságon. Ezúttal esélyük is van a győzelemre, azonban ehhez rengeteg akadályt kell legyűrniük.
#2

dokumentum

Apple TV+

A dokumentumfilm két szemszögből meséli el a humorista és színész Steve Martin történetét – a múlt és a jelen perspektívájából. több»

Rendező: Morgan Neville
Szereplők: Steve Martin
Steve Martin a vígjátékok és a humor világának egyik legismertebb alakja. A dokumentumfilm két epizód keretében merül el az életében és a munkásságában, méghozzá két szemszögből. Eddig nem látott felvételeken és interjúkban láthatjuk a humoristát, megismerhetjük magánéleti és professzionális hullámvölgyeit és hullámhegyeit. A második részben évekkel később visszatekint karrerje csúcspontjaira és elmélkedik a folyamatokon, amelyek elvezették oda, ahol most tart: boldogságot talált a művészetében és a magánéletében is.
#1

68 Kívánság  (2023)

(5) (5)

animáció | családi | kaland | vígjáték

Mozikban | Disney+ | Telekom TVGO

Asha, a 17 éves, éles eszű és szerettei iránt nagy odaadással viseltető lány Rosasban él, egy olyan királyságban, ahol szó szerint minden kívánság teljesülhet. Egy... több»

A Kívánság egy animációs, zenés fantasy film, amelyet Chris Buck és Fawn Veerasunthorn rendezett. A különleges látványvilágú film a hagyományos animációs technikákat ötvözi a számítógépes animációval. A produkció főbb szereplőinek hangjátAriana DeBose, Chris Pine, Alan Tudyk, Angelique Cabral, Victor Garber, Natasha Rothwell, Jennifer Kumiyama, Harvey Guillen, Evan Peters, Ramy Youssef és Jon Rudnitsky kölcsönzi. A történet középpontjában egy 17 éves lány, Asha (DeBose) áll, aki a szükség pillanatában szenvedélyes könyörgést intéz a csillagokhoz, aminek következtében találkozik egy élő, mágikus csillaggal, amely az égből hullott le, és együtt szállnak szembe a királyság gonosz uralkodójával (Pine).