Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (július 24-30.)

Sok izgalmas premierre számíthatunk a következő héten is a házánkban elérhető streamingszolgáltatók jóvoltából. Az új produkciók között találhatunk visszatérő sorozatokat új évadokkal, amelyekre már senki sem számított - mégis itt vannak. A válogatásban igyekeztünk megragadni minden szolgáltató kínálatából a legérdekesebb újdonságot, természetesen ez nem minden: a teljes kínálatot itt találjátok. Minden új film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is - megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

75 Breaking  (2022)

(2)

dráma | krimi | thriller

SkyShowtime

Egy háborús veterán mentális és érzelmi kihívásokkal néz szembe, amikor megpróbál visszailleszkedni a civil életbe.

A Breaking egy thriller, amelynek főszerepében John Boyega egy tengerészgyalogos veteránt, Brian Brown-Easley-t alakítja, aki anyagi gondokkal küzd, és kirabol egy bankot. A filmet Abi Damaris Corbin írta és rendezte, társszerzője pedig Kwame Kwei-Armah, és Brown-Easley igaz története alapján készült, amelyet Aaron Gell 2018-as Task & Purpose "They Didn't Have to Kill Him" című cikkében mutatott be. A filmben Nicole Beharie, Selenis Leyva, Connie Britton, Jeffrey Donovan és Michael Kenneth Williams is szerepel.
#6

63 A Beanie-buborék  (2023)

(3)

dráma | vígjáték

Apple TV+

Az egyik legnagyobb spekulatív őrület története, amely végigsöpört a 90-es évek amerikai kultúráján. több»

A The Beanie Bubble egy vígjáték, amelyet Kristin Gore és Damian Kulash rendezett, valamint Gore írta a forgatókönyvet. A film a 2015-ben megjelent The Great Beanie Baby Bubble című könyv alapján készült. A film főszereplői Zach Galifianakis, Elizabeth Banks, Sarah Snook és Geraldine Viswanathan. A történetben a Beanie Babies nevű plüssjátékok robbanásszerű felemelkedését és sikerét ismerhetjük meg.
#5

64 Ráadásszerelem  (2023)

(8) (4)

dráma | romantikus | vígjáték

Telekom TVGO

Mi van, ha egy véletlenszerű sms vezetett el életed szerelméhez? A Ráadásszerelem című romantikus vígjátékban Mira Ray úgy birkózik meg vőlegénye elvesztésével, hogy több... több»

A Ráadásszerelem egy romantikus vígjáték, melyet James C. Strouse írt és rendezett. A film a 2016-os SMS für Dich című német film angol nyelvű remake-je, amely maga is Sofie Cramer regénye alapján készült. A film főszereplői Priyanka Chopra, Sam Heughan és Celine Dion, aki első nagyjátékfilmjében saját maga fiktív változatát alakítja. A történetben Mira Ray, aki nehezen dolgozza fel vőlegénye halálát, romantikus üzeneteket küld a régi mobiltelefonjára, amely immár Rob Burns újságíró tulajdona.
#4

dokumentum | vígjáték

HBO Max

A harmadik és egyben utolsó évadban a dokumentumfilmes és az önmagát „szorongó New York-i”- nak nevező John Wilson folytatja szívből jövő önfelfedezését, felfedező és... több»

Rendező: John M. Wilson
A harmadik évadban Wilson folytatja ártatlanul őszinte felfedező és megfigyelő küldetését, miközben New York-i társai életét filmezi, és megpróbál mindennapi tanácsokat adni hat új, megtévesztően egyszerű és vadul véletlenszerű témában... A 2. évadra építve az epizódok váratlan fordulatokat vesznek, ahogy új témák között kanyaroghatunk - hogyan találjunk nyilvános illemhelyet, hogyan eddzünk, hogyan tisztítsuk meg a fülünket? - illetve sok másra is számíthatunk a témaválasztást illetően.
#3

animáció | kaland | vígjáték

Disney+

Az új évadban figyelemmel követhetjük Fry és Leela eposzi szerelmi történetének fejleményeit, kideríthetjük Nibbler alomdobozának rejtélyes tartalmát, és megismerhetjük a... több»

A nagy sikernek örvendő, sokak által kedvelt sorozat 10 évvel a befejező epizód megjelenését követően mégiscsak visszatér - vajon mire számíthatunk? A múltbéli tapasztalatokra hagyatkozva valószínűleg sok őrültségre, humorra és agymenésre, amire valószínűleg minden rajongó vágyik.
#2

akció | animáció | kaland

Netflix

Rayla, Callum és Ezran eposzi utazásra indulnak szárazföldön és tengeren, hogy megkeressék Aaravos börtönét, miközben a naptündék királyságában konfliktus dúl. több»

Aaron Ehasz sorozatának ötödik évada is elérhetővé válik a következő hét folyamán. Callum és Ezran minden erejüket felhasználják, hogy megpróbálják megakadályozni Aaravos visszatérését, azonban Claudia annak reményében, hogy megmentheti apja, Viren életét, tudatlanul is a pusztulást hajszolja.
#1

fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

Miután a Kezdet óta a Földön tartózkodnak, és az Apokalipszis meghiúsult, Aziraphale és Crowley visszatérnek a londoni Sohóban a halandók közötti könnyű élethez, amikor egy... több»

A kritikusok által is elismert sorozat első évada még 2019-ben jelent meg, és nagy sikert aratott. Eljött az ideje, hogy a második évad is megjelenjen, amit kíváncsian várunk. Bár a sorozat első évada teljes egészében feldolgozta a regényt, a második szezon egy teljesen új történetet mesél el, amely Gaiman és Pratchett eddig meg nem valósított ötleteit használja fel.