Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (szeptember 25-október 1)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók sem hagynak minket unatkozni a következő héten. A legújabb filmek, folytatódó sorozatok és vadonatúj produkciók forgatagában mindenki megtalálhatja azt, ami neki a leginkább megfelel. Listánkban a különféle szolgáltatók legkiemeltebb tartalmait fogaltuk össze a teljesség igénye nélkül, minden további újdonságot megtaláltok itt. A premierek egy kattintással elérhetőek lesznek weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

80 Gen V  (2023)

(5) (2)

akció | kaland | vígjáték

Amazon Prime Video

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The... több»

A Gen V egy szuperhősös tévésorozat, amelyet Craig Rosenberg, Evan Goldberg és Eric Kripke fejlesztett, és amely a Kripke-féle A fiúk spin-offjaként szolgál. Az eredeti The Boys képregény "We Gotta Go Now" című története ihlette a produkciót. A történetben a fiatal felnőtt szuperhősök a Vought International által működtetett Godolkin Egyetem Bűnüldözési Iskolájában ún. Battle Royal viadalokon próbálják ki képességeiket.
#6

67 Flora és fia  (2023)

(1)

dráma | zenés

Apple TV+

A történet Flórát, az egyedülálló anyát követi, aki háborúban áll fiával, Maxszel. Megpróbál hobbit találni Max számára, ezért megment egy gitárt egy kukából, és... több»

A Flóra és fia egy zenés drámai vígjáték, amelyet John Carney írt és rendezett, és amelyben Carney és Gary Clark eredeti dalai hallhatók. A film főszereplői Eve Hewson, Jack Reynor, Orén Kinlan és Joseph Gordon-Levitt. Flora, a Dublinban élő egyedülálló anya, akinek gondjai vannak elhidegült fiával, Maxszel, a lázadó kamasz piti tolvajjal. A gárdisták bátorítására, hogy találjon Maxnek egy hobbit, Flora megment egy régi gitárt egy szeméttárolóból, és egy Los Angeles-i online gitártanár segítségével felfedezi, hogy az egyik ember szemete a másik ember megváltása lehet.
#5

valóságshow

Disney+

A mindenki által ismert család, egy vadonatúj évaddal jelentkezik: Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie újra a kamerák elé áll, hogy beavassanak az életükbe. A milliárd... több»

A kamerák ismét feltárják Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie magánéletét. A második esélyektől és az újrakezdésektől a váratlan áldásokig, továbbra is mindent együtt vállalnak fel, emlékeztetve arra, hogy az élet legszebb része a család.
#4

vígjáték

Max

A még mindig Londonban élő és a helyi moziban dolgozó Jessie (Rose Matafeo) a filmsztár Tommal (Nikesh Patel) való szakítás után új, egyedülálló életet kezd. Két évvel a... több»

A harmadik évad új fordulatot vesz, miután a rajongók két évadon keresztül azon tűnődtek, vajon főszereplőink összejönnek-e valaha. Jessie és Tom is továbblépett, Tom megházasodott. Azonban ahogy Jessie látja, hogy a barátai házasodnak, tudja, hogy még ha meg is találta a tökéletes új barátot, talán sosem lesz teljesen túl Tomon.
#3

NA Codename: Annika  (2023)

(1)

dráma | krimi

SkyShowtime

A hatrészes krimisorozat a műkincscsalások rejtett világának függönye mögé kalauzol, és a kettős identitás valóságát mutatja be. A sorozatban Emma/Annika finn... több»

A finn rendező, AJ Annila rendezésében Sannah Nedergård vezeti a hat epizódból álló finn-svéd krimisorozat szereplőgárdáját. A sorozat a nézőket a mesteri műkincscsalások világának kulisszái mögé kalauzolja, miközben a kettős identitás kérdését is boncolgatja.
#2

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

A Hidegvér egy krimi, amelyet Grant Singer rendezett játékfilmes rendezői debütálásában, a Benjamin Brewerrel és Benicio del Toróval közösen írt forgatókönyvből és a Brewerrel közösen írt történetből. A film főszerepében Benicio del Toro mellett Justin Timberlake, Alicia Silverstone, Eric Bogosian, Ato Essandoh, Domenick Lombardozzi és Michael Pitt látható. A történetben egy fiatal ingatlanügynök brutális meggyilkolását követően egy megrögzött nyomozó megpróbálja kideríteni az igazságot egy olyan ügyben, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és ezzel saját életének illúzióit is lerombolja.
#1

akció | animáció | kaland

Telekom TVGO

Egy akció-vígjáték egy félénk tinédzserről, aki felfedezi, hogy a mitikus tengeri krákenek legendás királyi családjához tartozik, és hogy az óceánok mélyén nagyobb kaland... több»

A Ruby Gillman, tinikráken egy animációs akció-vígjáték, amelyet a DreamWorks Animation készített és a Universal Pictures forgalmazott. Rendezője Kirk DeMicco, társrendezője Faryn Pearl, forgatókönyvírója Pam Brady és a Brian C. Brown írócsapat. A filmben Lana Condor, Toni Collette, Annie Murphy, Colman Domingo és Jane Fonda hangja szólal meg. A film egy félénk 15 éves lányt, Ruby Gillmant (Condor) követi nyomon, aki kétségbeesetten próbál beilleszkedni az Oceanside Gimnáziumba, ám amikor megszegi anyja (Collette) szabályát, és barátaival együtt bemegy az óceánba, rájön, hogy ő a harcedzett krakenek közvetlen leszármazottja, akik generációkon át védték a szárazföldet és a tengert a gonosz sellőktől, és a sorsa, hogy megörökölje a trónt nagyanyjától, a Hét Tenger Harcos Királynőjétől (Fonda).