Streaming tipp: Ezt a 10 sorozatot neked is nézned kéne 2023 szeptemberében

Fantasztikus hónap előtt állunk, sőt már javában benne is vagyunk, már ami a sorozatokat illeti! A nagyobb streaming szolgáltatók egy rakás izgalmas újdonsággal készülnek, nem beszélve a már korábban indult sorozatok vadonatúj évadjairól. Nem könnyű a bőséges tartalomban elnavigálni, ezért mi most egy pici segítséget nyújtunk nektek! Mutatunk tíz sorozatot, amelyek a Netflix, az AppleTV+, a Disney+ vagy épp az Amazon Prime kínálatában fog debütálni szeptemberben, és szerintünk mind megérdemli a figyelmet!

#10

80 Gen V  (2023)

(5) (2)

akció | kaland | vígjáték

Amazon Prime Video

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The... több»

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The Boys című sorozatának spinoffja. Premier szeptember 28-án az Amazon Prime-on.
#9

vígjáték

HBO Max

A még mindig Londonban élő és a helyi moziban dolgozó Jessie (Rose Matafeo) a filmsztár Tommal (Nikesh Patel) való szakítás után új, egyedülálló életet kezd. Két évvel a... több»

A még mindig Londonban élő és a helyi moziban dolgozó Jessie a filmsztár Tommal való szakítás után új, egyedülálló életet kezd. Két évvel a szakítás után Jessie érzi felnőttkor nyomását, és szembesül saját döntései következményeivel, miközben barátai továbblépnek életük következő állomásai felé, Jessie pedig megkérdőjelezi, hogy mit is keres valójában. Premier az HBO Maxon szeptember 28-án.
#8

65 Ébren  (2023)

vígjáték

Apple TV+

Lisát és Dannyt késő éjszakáig álmatlanság gyötri, de éppen ez tartja össze őket, és barátságuk elmélyülésével csodálatosan furcsa meglepetések világában találják... több»

Lisát és Dannyt késő éjszakáig álmatlanság gyötri, de éppen ez tartja össze őket, és barátságuk elmélyülésével csodálatosan furcsa meglepetések világában találják magukat. Premier szeptember 22-én az AppleTV+-on.
#7

akció | krimi | thriller

Amazon Prime Video

Egy szállodalánc történéseibe nyerhetünk bepillantást, amely valójában bérgyilkosoknak ad otthont.

A John Wick filmek ikonikus szállodalánca, a Continental önmagában ezernyi izgalmas sztorival kecsegtet. Ezekből szemezgethetünk a szeptember 22-én debütáló vadonatúj sorozatban.
#6

dráma | vígjáték

Netflix

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál... több»

A Moordale bezárása után a negyedik évadban a szereplők a high-tech és progresszív Cavendish Sixth Form College-ba költöznek, ahol a beilleszkedésért küzdenek. Otis megpróbál egy új szexterápiás klinikát létrehozni, de egy rivális diákkal kell szembenéznie. A negyedik évad szeptember 21-től a Netflixen.
#5

76 A vadonban  (2023)

(2)

dráma | thriller

Amazon Prime Video

Egy fordulatos szerelmi történet a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” helyett rémálommá változik. több»

Egy fordulatos szerelmi történet a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” helyett rémálommá változik. Egy fiatal brit pár nyaraláson próbálja kipihenni a hétköznapok fáradalmait, de semmi sem úgy alakul, ahogy szerették volna. Premier szeptember 15-én az Amazon Prime-on.
#4

dráma

Apple TV+

A harmadik évadban a műsorvezetők jövője megkérdőjeleződik, miközben az egymás iránti hűségük is meginogni látszik, amikor egy technológiai titán érdeklődik az UBA iránt,... több»

A harmadik évadban a műsorvezetők jövője megkérdőjeleződik, miközben az egymás iránti hűségük is meginogni látszik, amikor egy technológiai titán érdeklődik az UBA iránt, ami váratlan szövetségeket eredményez, és mindenki kénytelen lesz szembenézni alapvető értékeivel. Premier szeptember 13-án az AppleTV+-on.
#3

dráma | misztikus | vígjáték

Disney+

Nella egy afroamerikai szerkesztőasszisztens, aki egy fehér New York-i kiadóvállalatnál dolgozik, és aki izgatottan várja, hogy megérkezzen az új munkatársa. Róla viszont... több»

Nella egy afroamerikai szerkesztőasszisztens, aki egy fehér New York-i kiadóvállalatnál dolgozik, és aki izgatottan várja, hogy megérkezzen az új munkatársa. Róla viszont egyelőre semmit sem lehet tudni, még azt sem, hogy mennyire barátságos vagy ellenséges. Premier a Disney+-on szeptember 13-án.
#2

60 Bölcsőrablók  (2023)

(3)

dráma | fantasy

Apple TV+

Egy elrabolt fiú története, akit egy alternatív New Yorkban, egy varázslatos világban próbálnak megtalálni. több»

Egy elrabolt fiú története, akit egy alternatív New Yorkban, egy varázslatos világban próbálnak megtalálni. Egy horror-fantasy sztori kifejezetten felnőtteknek! Premier szeptember 8-án az AppleTV+-on.
#1

akció | dráma | kaland

Amazon Prime Video

Egy szerény parasztfiú, Rand al'Thor megtudja, hogy ő az Újjászületett Sárkány, egy veszélyes figura a múltból, akinek az a sorsa, hogy megmentse a világot… vagy elpusztítsa... több»

Egy szerény parasztfiú, Rand al'Thor megtudja, hogy ő az Újjászületett Sárkány, egy veszélyes figura a múltból, akinek az a sorsa, hogy megmentse a világot… vagy elpusztítsa azt. A második évadban Aes Sedai Moiraine tovább küzd, hogy megvédje Rand al'Thort, aki még mindig nem tudja, hogy mihez kezdjen a hatalmával. A második évad már megnézhető az Amazon Prime-on.