Napokkal az eredeti nyelvű változat után megérkezett a Terminator: Sötét végzet magyar előzetese, melyben visszatérnek a franchise nagy veteránjai.

Nem aratott osztatlan sikert a nézők körében a Terminator 5 első trailere, sokan ugyanis inkább Arnold Schwarzenegger akciózására lettek volna kíváncsiak, de ki tudja, ami késik, talán nem múlik.

A trailer központi karaktere a franchise-hoz évtizedek múltán visszatérő, Sarah Connort alakító Linda Hamilton, aki egy fiatal harcos, Grace (Mackenzie Davis) segítségére siet. Grace-t azért küldték a múltba, hogy megmentse egy lány, Dani Ramos (Natalia Reyes) életét, ami nem bizonyul könnyű feladatnak, ugyanis egy új típusú Terminátor (Gabriel Luna) vadászik rájuk. Hogy ebben a történetben hol lesz helye Schwarzeneggernek és John Connornak, egyelőre homály fedi, de amit többet fogunk tudni, beszámolunk a fejleményekről.

A film produceri teendőit James Cameron látja el, aki ezt a filmet a Terminátor 2. - Az ítélet napja hivatalos folytatásaként harangozta be, mely figyelmen kívül hagyja a franchise többi epizódját, míg a rendezői széket a Deadpool direktora, Tim Miller foglalhatta el.

A Terminator: Sötét végzet október 31-től látható a hazai moziban. A friss filmelőzetest idelent nézhetitek meg.