Timothée Chalamet (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) arról beszélt, hogy akár szuperhős filmet is vállalna, annak ellenére, hogy Leonardo DiCaprio az ellenkezőjét tanácsolta.

Míg DiCaprio kerülte a képregényfilmeket, Chalamet nyitott az ötletre, ha a feltételek megfelelőek, példaként pedig A sötét lovag említette.

Annak ellenére, hogy olyan filmek révén vált sztárrá, mint a Dűne és a Wonka, Chalamet még nem csatlakozott kortársaihoz a szuperhősök műfajában, bár a hatásos történetmesélés és a karakterábrázolás iránti érdeklődés nyitva hagyja az ajtót a jövőbeli lehetőségek előtt.

"Nos, Leonardo DiCaprio azt mondta nekem: 'Semmi szuperhősös film, semmi kemény drog'. Amit nagyon jónak találtam" - mondta. "Mindkettőt követem! De a film, ami miatt színészkedni akartam, egy szuperhősfilm, A sötét lovag volt. Ha a forgatókönyv nagyszerű lenne, ha a rendező nagyszerű lenne, akkor meg kellene fontolnom" - mondta a The New York Timesnak. Végülis, csak ennek a két feltételnek kéne teljesülnie.

A színész mostanában viszont elég elfoglalt, a héten debütál például a legújabb filmje, a Dűne: Második rész, mely könnyen az év egyik legjobbja is lehet.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»